Jammerbugt Forsyning A/S får ny direktør

Jan Kjær er blevet ansat som ny direktør i Jammerbugt Forsyning A/S


Jan Kjær er blevet ansat som ny direktør i Jammerbugt Forsyning A/S. Han tiltræder stillingen 1. oktober 2022, og afløser Peter Laursen, som sidste år blev udnævnt til direktør for Vækst og Udviklingsforvaltningen i Jammerbugt Kommune.

Jan Kjær kommer fra en stilling som afdelingsleder for Ejendomme i Frederikshavn Kommune, og bestyrelsen i Jammerbugt Forsyning A/S har nu ansat ham som direktør.

-- annonce ---


Jan Kjær har over 30 års ledelseserfaring, og før sin tid i Frederikshavn var han teknisk chef i flere kommuner – blandt andet på Læsø, og på Grønland i Quqortoq Kommune. Desuden har han en uddannelsesmæssig baggrund som bygningsingeniør suppleret med en lederuddannelse.

”Vi ser frem til, at Jan Kjær starter i stillingen senere på efteråret. Han har solid ledelseserfaring kombineret med stor indsigt i det både den offentlig organisering og ikke mindst i forsyningsområdet. Vi er overbeviste om, at han vil fortsætte den positive udvikling af Jammerbugt Forsyning A/S, sikre vækst og udvikling og realisere strategien og udviklingsplanen for selskabet”, fortæller Peter Laursen, der er direktør for Vækst- og Udviklingsforvaltningen.

Netop udviklingen af Jammerbugt Forsyning ser Jan Kjær frem til:

”Jeg glæder mig til at møde mine medarbejdere og sammen med dem, bestyrelsen og medarbejdere at udvikle og skabe optimale forudsætning for den videre udvikling af selskabets forretning”, udtaler Jan Kjær.

Jan Kjær bliver direktør for ca. 20 ansatte fordelt på administration og drift. Han er 61 år og bor i Hirtshals med sin samlever og deres søn.

Om Jammerbugt Forsyning
Jammerbugt Forsyning A/S står for afledning og rensning af spildevand og regnvand, og tømningsordning for omkring 8.500 bundfældningstanke, drift af rensningsanlæg på Gjøl, i Brovst, Pandrup og Fjerritslev, hovedledning, brønde, pumpestationer, drikkevand mv.