Jammerbugt FC tabte i test mod Vendsyssel FF

Foto: Thomas Jansen Jammerbugtfc
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt FC led forberedelsernes første nederlag, da det onsdag aften i kraftig blæst blev til 0-2 mod 1. divisionsmandskabet Vendsyssel FF i Vrå.

En hård vind satte sit præg på kampen, hvor de to hold fik hver sin halvleg med vinden i ryggen. De første 45 minutter gav vinden Jammerbugt FC et ekstra rygstød, og de blåblusede skabte også et par ganske gode muligheder for at score. Men det blev ved de 0-0 ved pausen.

Efter pausen var det Vendsyssels tur til medvind og selvom Jammerbugt FC gav 1. divisionsspillerne svære betingelser, lykkedes det alligevel værterne at bringe sig i front 1-0 midtvejs i 2. halvleg. Det skete efter en dødbold, som røg tilbage i spil og efter et par stationer endte i nettet.

Jammerbugt FC havde muligheden for at bringe balance i regnskabet, men ind kom bolden ikke, og så lukkede Vendsyssel i stedet kampen med en omstillingsscoring til 2-0. Et ganske flot mål sparket ind fra distancen.

Generelt bød kampen ikke på mange chancer, og den kraftige vind indbød mere til en velkæmpet end en velspillet kamp. En kamp der blandt andet også bød på en række gule kort til begge mandskaber og et rødt kort til Jammerbugt FC’s Nikolaj Lyngø. Trods nederlaget var der dog tale om et jævnbyrdigt opgør, som gav vigtige minutter i benene.

– Selvom det måske ikke var en decideret velspillet kamp, var det en god træningskamp. Den bar dog meget præg af vejrforholdene, som bidrog til at hvert hold havde sin halvleg. Det var en chancefattig kamp, hvor hvert hold vel har 2-3 chancer hver, sagde Jammerbugt FC assistenttræner Jan Rasmussen efter kampen.

Trods nederlaget var han positivt i forhold til helhedsbilledet af holdets præstation, som dog lige manglede de sidste procenter for at lykkes med et resultat mod et hold fra 1. division.

– Jeg synes, vi leverer en fin kamp. Vi står fint defensivt og giver ikke meget væk. I den anden ende skaber vi chancerne til at udligne. Vi skaber det, vi kan forvente mod et hold som Vendsyssel. Jeg synes, det er en tæt kamp og egentlig synes jeg, det er et par ærgerlige mål, de får. Alt i alt en udmærket indsats, hvor vi holder en god organisation, men ikke lige får den prikket ind. Og mod et hold som dette, skal man kende sin besøgelsestid.

Næste træningskamp er tirsdag d. 11. februar, hvor AaB (JS) kommer på besøg i Jammerbugten.