Jammerbugt FC kan lørdag generobre 1. pladsen

Mads Larsen
Mads Larsen Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC

Trods en lang vinterpause formåede Jammerbugt FC at fastholde momentum fra et forrygende efterår, da det i forårspremieren blev til en sejr over Næsby. Nu skal de blåblusede følge op og forsøge at etablere en ny sejrsstime, når det lørdag gælder topopgøret hjemme mod Boldklubben Frem.

Det er rækkens nummer 1 og 2, der tørner sammen i den anden af tre corona-udsatte kampe fra efteråret, når Frem tjekker ind i det nordjyske lørdag ved middagstid.

-- annonce ---


Frem, der endnu ikke har været i kamp dette forår, fik lov at overvintre på førstepladsen, men holdet fra Valby havde kun førerpositionen til låns. Med sejren over Næsby overtog Jammerbugt FC nemlig topplaceringen i rækken. Den gode start har givet et vigtigt rygstød til Jammerbugt FC mandskabet, inden den svære opgave, der venter mod et stærkt Frem hold, som uden tvivl har planer om at generobre 1. pladsen. Jammerbugt FC føler sig dog allerede godt tilpas på netop den placering.

– Det er altid rart at komme godt i gang, og det har vi ikke haft for vane i mange tidligere sæsonåbninger. Humøret på træningsbanen er altid lidt højere, hvis man har en sejr i rygsækken fra weekenden. Det gør forberedelserne til næste kamp lidt sjovere. Sejre kommer ofte i stimer og det var vigtigt at bygge videre på vores momentum fra efteråret, fortæller venstreback, Mads Larsen, fra klubbens træningsanlæg.

Her har man trods det gode humør bevaret begge ben på jorden. Det er tydeligt at den stærke tro på egne evner har følge af respekt for lørdagens modstander. Og det med rette. Frem er, ligesom Jammerbugt FC, nemlig også ubesejret i denne sæson.

– I og med at det er første turneringskamp for Frem, har det selvfølgelig ikke været helt så let at forholde sig til modstanderen, som hvis det havde været senere på sæsonen. Vi har haft fokus på os selv og på at bygge videre på mange af de gode ting fra første kamp. Men vi har altid spillet tætte kampe mod Frem og det forventer jeg også bliver tilfældet denne gang, vurderer Mads Larsen, og uddyber.

– Nu har vi ikke mødt Frem siden foråret 2020, men ud fra tabellen og det vi har set, står de virkelig stærkt. I forhold til os har de haft lidt større udskiftning i truppen, så jeg håber, at vores kontinuitet kan trumfe deres måske på papiret stærkere trup.

Lørdagens gæster har i spillertruppen sagt både farvel og goddag, og der er ingen tvivl om styrken hos Frem, som fortjent har spillet sig op i toppen af rækken. Det kommer derfor til at kræve en mandfolkepræstation at forsvare 1. pladsen, men det har de blåblusede bevist at de er garant for. Så vi krydser fingre for endnu tre point og for en velspillet og medrivende topkamp, hvor vi desværre må undvære livet på lægterne.

Vores egne uundværlige trofaste støtter samt de festlige og farverige Frem fans havde pyntet på et topbrag som dette. Sådan bliver det ikke i denne omgang. Heldigvis kan du følge med fra distancen via ekstrabladet.dk, der sørger for online livestreaming. Du kan endda også bakke op fra distancen ved at købe en af vores støttebilletter til dette opgør.

Vi glæder os til et brag af en topkamp med kickoff lørdag d. 6. februar kl. 13.00 på klubbens kunstgræsbane.

Link til køb af støttebillet: https://eventjammerbugt.dk/event/jammerbugt-fc-bk-frem/