Jammerbugt FC forlænger med talentfulde Max Møller

Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt FC og den 20-årige offensivspiller, Max Møller, har forlænget samarbejdet med yderligere 2 ½ år.

Kontraktforlængelsen markerer, hvad der forhåbentlig bliver næste skridt i Max Møllers karriereplan. Både potentiale og ambitioner er store. Nu skal begge dele indfries.


– Max er en god spiller for truppen. Han har kæmpe potentiale og er spændende at arbejde med, og så er han lynhamrende hurtig og udfordringsstærk. Max er et ungt stortalent, som har været her siden, han var 13 år, så han er en af egen avl. En som vi forhåbentlig kan aflevere på en højere hylde om nogle år. Så det er en dejlig forlængelse, der betyder meget for os og som viser, at vi formår at udvikle talentfulde spillere, fortæller Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck og uddyber.

– Planen er, at Max skal udvikles til et niveau, så han skal videre til en højere hylde på et tidspunkt. Men vi tager et skridt ad gangen, og det næste er at han skal bide sig fast på holdet og derefter blive en profil i 2. division. Det er den plan, der er lagt og den håber jeg, vi sammen formår at følge. Max er en stor gevinst for os og det er glædeligt, vi fortsat skal arbejde sammen, siger Zinck om kontraktforlængelsen med Max Møller, der ligeledes glæder sig over at skulle fortsætte i klubben, hvor fundamentet til fodboldkarrieren er støbt.

– Jeg er super glad for at kunne forlænge min kontrakt og jeg ser meget frem til at være en del af Jammerbugt FC i fremtiden, lyder det fra Max Møller, der har taget plads uden for klubhuset efter træningen er genoptaget ovenpå corona-pausen.

Herfra er der udsigt over det anlæg, hvor han sigter mod at bygge yderligere på sine fodboldkompetencer de kommende par sæsoner.

– Jeg føler, det er gået super godt på det seneste og jeg håber selvfølgelig at min udvikling fortsætter. Jeg håber selvfølgelig også, at jeg kan udvikle mig så meget i Jammerbugt FC, at jeg på et tidspunkt kan komme videre i min karriere, slutter Max Møller ambitiøst, men med tilpas ydmyghed til, at der ikke er tvivl om at den unge fodboldspiller ved, at der venter hårdt arbejde forude, hvis fodbolddrømmene skal indfries fuldt ud i fremtiden.