Jammerbugt FC åbner den nye sæson fredag aften | SÅ ER DER IGEN POINT PÅ SPIL

Sead Gavranovic Foto: THOMAS JANSEN Jammerbugt FC
Print Friendly, PDF & Email

Fredag aften sparker Jammerbugt FC en ny sæson i gang. Sæsonpremieren spilles ude mod Ringkøbing IF og som altid ses der frem til lyden af første fløjt, hvor der på ny er point på spil.

Det har været en kort og intens opstart, hvor hårde træningspas er blevet suppleret af tre træningskampe på otte dage. Trods travlheden grundet den korte sommerpause melder Jammerbugt FC lejren om en god forberedelsesfase og ser nu frem til, at det igen bliver alvor.

– Der er glæde og godt humør. Vi starter med en fantastisk udekamp. God bane og masser af tilskuere, men også en svær udekamp. Men Ringkøbing er et sted, man gerne vil spille på grund af faciliteterne og alt det omkring kampene, fremhæver Bo Zinck, der tydeligvis glæder sig til at alvoren sætter ind.

Der er ikke plads til mere finpudsning af formen. Det er nu, det skal være. Der er tre point på spil, og selvom Ringkøbing er et godt sted at spille, så er det langt fra en nemt sted at hente point. Derfor er der en sund respekt for sæsonens første modstander, men også en tro på egne evner kan hive en sejr i land.

– Vi har set fornuftige ud i opstarten og er klar til fredag, hvor vi gerne tager en sejr med hjem. Skal det lykkes, skal vi holde fokus på vores egen offensiv. Vi kan se, at den har bragt os noget i træningskampene, og derfor skal vi ned og gøre noget på den front. Derudover er der to ord, som vi har snakket meget om i opstarten. Det er ydmyghed og hårdt arbejde, og det skal ligge til grund for en sejr dernede og i de kommende kampe, ja hele sæsonen, understreger cheftræneren.

Mens Jammerbugt FC har testet formen af mod Vejgaard B, Aarhus Fremad og svenske Lindone GI, hvor det er blevet til henholdsvis en sejr og to uafgjorte, så har fredagens værter i Ringkøbing spillet sig i form med to uafgjorte træningskampe mod Holstebro og Varde.

I sidste sæson kom Ringkøbing IF skidt fra start i både foråret og efteråret, hvor en stribe nederlag gav vestjyderne noget at indhente i tabellen. Det gjorde de og endte, ligesom Jammerbugt FC, i oprykningsspillet. Men Ringkøbing mandskabet har næppe tænkt sig at ramme ind i endnu en pointløs start, så mon ikke det kan vise sig at være en særdeles svær opgave Jammerbugt FC kommer på i Ringkøbing.

Der er kick off mellem Ringkøbing IF og Jammerbugt FC på Green Arena i Ringkøbing fredag d. 2. august kl. 19.00.

Jammerbugt FC har ganske vist taget på premiereværterne, når vi ser på de seneste indbyrdes opgør, men statistikken afslører samtidigt, at det har været nogle tætte opgør. Sead Gavranovic, der selv har en fortid i netop Ringkøbing, tager bestemt heller ikke noget forgivet forud for opgøret på Green Arena.

– Det har været en hård og intens opstart, hvor vi har trænet rigtig meget på kort tid og spillet tre kampe på få dage. Det er gået super fint og det ser godt ud. Nu ser jeg frem til at se, hvor vi står på fredag, siger Sead Gavranovic og fortsætter;

– Ringkøbing er altid et svært sted at spille med mange tilskuere, og det er en klub med et rigtig godt set up. De kommer altid med kvalitet og det bliver en svær første kamp. Men går vi ud og viser det samme, som vi har lagt for dagen i træningskampene, så er jeg sikker på, vi kan hente tre point. Det håber og tror jeg på.

Selvom det nu er en ny sæson, der tages hul på, så skal vi ikke længere tilbage end maj måned for at finde seneste dyst mellem fredagens to duellanter. Her endte det 1-1 i endnu et tæt opgør. Det samme kan forventes fredag aften, når jagten på top 6 og en plads i oprykningsspillet går ind endnu engang.