IFN søger et medlem til bestyrelsen, der er klar til at bidrage med gode ideer og økonomisk indsigt.

Arkivbillede Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Vores kasserer gennem mange år fratræder efter eget ønske til næste generalforsamling (februar 2020), og vi har derfor valgt at ændre lidt på strukturen og opgavefordelingen omkring kasserer-posten – og søger derfor både en kasserer/bogholder (se separat opslag) og en økonomiansvarlig.

Dine opgaver

Dine primære arbejdsopgaver er:
• Ansvarlig for udarbejdelse af budget og årsregnskab
• Ansvarlig for kvartalsvis afstemning og analyse af balance (sammen med kassereren)
• Deltage på bestyrelsesmøder med opgaver indenfor afrapportering af økonomien
• Deltage i forhandling og dialog med forsikringsselskab og bank
• Deltage i styregruppen omkring Nørhalne Cup
• Sparring med formand og næstformand omkring diverse ad hoc projekter

Du vil få en central rolle i den fortsatte udvikling af vores idrætsforening, og være med til at fastholde vores stærke position i lokalområdet. Stillingen er baseret på frivillighed og er ulønnet (du bliver valgt for 2 årige perioder på generalforsamlingen).

Din baggrund

Vi forventer, du har erfaring med ovennævnte opgaver fra lignende jobs (regnskabschef, økonomichef, revisor, controller eller lignende), men vigtigst af alt at du forstår at begå dig i en idrætsforening med mange interessenter – såvel ledere, trænere/instruktører og medlemmer i alle aldre.

Derfor vil vi i ansættelsen også kigge meget på den rette personlighed. Vi leder efter en person, der har overblik og er resultatorienteret. Du er proaktiv og nem at kommunikere med – og endelig skal du være klar til at finde de rette løsninger for IFN.

Desuden forventer vi også, at du har gode administrative kompetencer ift. Office-pakken. Arbejdstiden er varierende gennem året, men vi forventer det gennemsnitligt er ca. 10 timer om måneden. Du kommer til at samarbejde en hel del med kasserer-posten, derfor forventes der en vis fleksibilitet ift. tidsforbruget.

Du vil med dette bestyrelsesjob få aktiveret mange af dine nuværende kompetencer, men vil også få nye kompetencer afprøvet i praksis gennem bestyrelsesmøderne og de opgaver vi som foreningsledelse udfordres af. Har du lyst til at prøve kræfter med disse opgaver og præge udviklingen i foreningen – samtidig med at du dygtiggør dig på bestyrelses-niveau, så er her en gylden mulighed.

Søg

Send et kort CV med dine kvalifikationer til formand Claus Svendsen på formand@ifn.dk – senest 31. marts 2019.
Skulle du have spørgsmål er du velkommen til at sende en mail til ovenstående adresse eller ringe på 2329 6207.