Ib Grønbech & ContainerKvartetten spiller op i Aabybro

Pressebillede
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt Kulturcenter Inviterer indenfor Torsdag den 10. oktober kl. 20.00 til en musikalsk legestue med lattergaranti nu på torsdag, hvor Ib Grønbech & ContainerKvartetten glæder sig til at komme og levere et brag af en koncert, hvor publikum kan synge med fra start til slut på alle de kendte Ib Grønbech hits.

Ib Grønbech vælter ganske enkelt koncertstederne i øjeblikket, dels med hans og bandets sublime musikalske evner, og dels med Ibs uforlignelige humor. Manden er simpelthen genial, og han placerer sig blandt de allerstørste komikere vi har i Danmark. En skøn forening af kunstnerens største hits fra de seneste 33 år leveret med masser af energi og glimt i øjet i kombination med nordjysk humor, når den er bedst.

En aften i selskab med Ib Grønbech udfordrer både stemmebåndet og lattermusklerne. Alle overgiver sig til et univers af sjove sangtekster serveret på vendelbomål og med iørefaldende popmelodier. Det hele ender ud i uundgåelig fællessang. Der bliver grinet højlydt af den skæve og lune humor, som Ib Grønbech mestrer brugen af i spontanitet, improvisation og perfekt timing.

Det er ikke stand-up. Det er heller ikke ”bare” en koncert. Det er svært at sætte ord på men mest af alt et sted, hvor musikken går hånd-i-hånd med komikken. Kort sagt: Musikalsk legestue med lattergaranti.

  • Vi har næsten udsolgt til koncerten, men der er stadigt enkelte billetter tilbage til de hurtige, oplyser koncertansvarlig Mads Mølgaard. Entrébilletter kan købes online via www.kec-jammerbugt.dk