Hvad koster en begravelse i Nordjylland?

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

I en trist tid efter et dødsfald, kan det være svært at tale om de økonomiske realiteter omkring begravelse. Her kan du læse lidt mere om, hvad du kan forvente at en begravelse skal koste i Nordjylland, så du ved hvilken prisniveau du skal forholde dig til, hvis du er den ansvarlige pårørende, der skal ordne med begravelse eller mindestund.  

Find en god bedemand 

Der er forskel på bedemænd, og hvad slags fokus de har. Det der er vigtigt lige nu, er at man tager mange personlige hensyn til de pårørende og den afdødes ønsker, og sørger for at være både nærværende, imødekommende og omsorgsfuld. Man skal være en god støtte for de efterladte, og ordne med alt fra valg af kiste eller urne, til alle de praktiske ting omkring begravelsen. Man har som sørgende mere end nok at tænke på, så at finde en god bedemand der har styr på hver mindste detalje, er et godt udgangspunkt.  

Tryghed er også et vigtigt begreb, som man fokuserer på, i en god bedemandsvirksomhed.  

Hvad koster begravelsen?  

Der er mange faktorer der afgør, hvad en begravelse kan komme til at koste. Der findes altid valg man kan tage, der vil ligge i flere forskellige priskategorier indenfor alt fra urne eller kiste til blomster. Hos bedemand Hjørring, finder man begravelser fra 11.196 kr. der afdøde skal jordfæstes og til 10.944 kr.,  der afdøde skal brændes. En fuld bisættelse koster 15.544 kr. Der kan komme enkelte udgifter i tillæg, som for eksempel til krematorie eller sygehus. Prisen inkluderer også rådgivning fra skifteretten.  

Der er mange ting man skal tage højde for, når en person afgår med døden. Der er som regel nok i at skulle sørge, og derfor kan det være en stor lettelse at lægge alt det administrative og praktiske i hænderne på kyndige bedemænd, der ved hvad du gennemgår.  

Arkivbillede