Hospitalsklovne får nyt skud energi

Pressefoto

Nu er det muligt at støtte Danske Hospitalsklovne med et endnu større beløb, når du tanker hos OK. Det koster stadig ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler.

At styrke indlagte børns livsglæde og livsmod. Det er, hvad Danske Hospitalsklovne arbejder for, og nu får klovnene ekstra økonomisk hjælp med på vejen.

-- annonce ---

Danske Hospitalsklovne har udvidet sin sponsoraftale med energiselskabet OK, så bilister nu kan støtte klovnene med et endnu højere beløb, når der tankes hos OK. Og det vækker glæde hos hospitalsklovnene.

”Vi er utroligt taknemmelige for, at OK og OKs kunder har støttet vores arbejde gennem de seneste syv år. Donationerne har været med til sikre klovnetimer på landets børneafdelinger, så vores klovne har kunnet gøre en forskel for indlagte børn og deres familier,” udtaler Kenneth Øhrberg, direktør i Danske Hospitalsklovne.

Koster ikke ekstra at tanke

Aftalen er simpel. Man kan støtte Danske Hospitalsklovne med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Danske Hospitalsklovnes sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Klovnene får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og som noget helt nyt kan man støtte med yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan bilister støtte Danske Hospitalsklovne med i alt 15 øre for hver liter brændstof.

Lokale aktiviteter er OK

OK har gennem mange år støttet det lokale, danske foreningsliv. Støtten går til forskellige foreninger, lige fra sportsklubber til spejdere og mange andre, som tager ansvar og gør en forskel i nærmiljøet. OK støtter foreningslivet, fordi virksomhedens tankstationer mange steder spiller en vigtig rolle i lokalsamfundet. Derfor har det altid virket naturligt for OK at støtte den frivillige indsats og sammenholdet i foreningerne.

”Lige nu har mere end 1700 forskellige foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode projekter og initiativer og er med til at gøre en forskel og løfte det store arbejde, som mange ildsjæle udfører i lokalsamfundet,” siger Steffen Toft Spiele, CSR-ansvarlig i OK.