Hjortdal Beboerforening sendte heksen afsted fra Slettestrand

Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Årets talere var i år Anne og Thomas.

Anne Haubek er journalist og har i knap 25 år arbejdet i DR – bl.a. i næsten 15 år som redaktør og vært på P1s ugentlige magasin ‘Europa lige nu’ og som vært på P1 Orientering. Har rapporteret fra de fleste europæiske lande og fra EU. Anne har modtaget flere priser. Hun arbejder nu som freelancejournalist og foredragsholder. Anne er kommet i Slettestrand hele sit liv og har sammen med Thomas hus i Slettestrand.

foto: Jammerbugtposten.dk

Journalist og forfatter Thomas Ubbesen har arbejdet som udenrigsjournalist i over 30 år og har produceret utallige TV- og radioudsendelser for DR, især fra krigs- og katastrofezoner over alt på kloden. Han har skrevet flere bøger og modtog i 2011 Kryger-prisen for sit journalistiske arbejde. Thomas holder foredrag om en lang række emner, for tiden særligt om Fake News og medie-forhold men også om den globale flygtningekrise og udenrigspolitiske og historiske udviklinger.

I Havbådehuset gav Esben Kold den gas med skotsk/irsk folkemusik som han plejer, og fællessangene ved bålet blev trygt båret igennem af Jens Kristian Jensen og skønne Lærke Bertelsen.