Haverslev Havn er som en magnet for autocampere – 1000 biler gæster havnen om året 

Ann og Peter Broe Schneider fra Aalborg og Susanne Lund Kristensen og Henrik Broe fra Sdr. Saltum Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Haverslev Havn er som en magnet for autocampere – 1000 biler gæster havnen om året 

Sejler du gennem Limfjorden mod vest kommer du til Haverslev Havn lige inden Aggersundbroen. Den hyggelige lystbådehavn er gennem den seneste tid også blevet et populært stop- og overnatningssted for de mange turister, der benytter sig af sin autocamper. 

Haverslev Havn er blevet opdateret med gode faciliteter til sine mange besøgende, og det tiltrækker omkring 1000 autocampere om året. Hvilket naturligvis glæder formanden for Haverselv Havn, Uffe Bak Nielsen.

-Det er dejligt at få gæster. På Haverslev Havn er der ca. 1000 autocampere, der vælger at besøge vores hyggelige havn om året. Nogle sover her en enkelt nat eller to, men generelt gælder det, at mange kommer tilbage til os, når deres vej igen falder forbi, fortæller Uffe Bak Nielsen til Jammerbugtposten.dk.

Stemningsfyldt område med udsigt til lystbåde, Limfjorden, Aggersundbroen og et rigt dyreliv kombineret med gode opdaterede forhold som stor grillhytte, handicapvenlig toilet og bad, mulighed for at tømme toilettet fra autocamperen og nærværende ildsjæle, der gerne vil snakke om vejr og vind og om historien bag Haverslev Havn. Alt dette er med til at tiltrække omkring 1000 autocampere om året til Haverslev Havn ved Limfjorden mellem Brovst og Fjerritslev i Jammerbugt Kommune.

Formanden Uffe;

Den juli-aften Jammerbugtposten.dk besøgte Haverslev Havn, for at se og høre mere om havnens store popularitet, skinner det ved første øjekast på parkeringspladsen da også tydeligt igennem, at Haverslev Havn er populær for autocampere. Flere biler har taget opstilling med fronten mod Limfjorden og vi møder to familier, der har rullet markiserne ud til en stor fælles terrasse, tændt grillen og fundet passende køligt væske til vinglassene. 

-Vi kommer fra Aalborg, lyder det fra Ann og Peter Broe Schneider og vi er fra Sdr. Saltum supplerer Susanne Lund Kristensen og Henrik Broe.

-Havnen her er simpelthen en lille perle med fred, ro, en fantastisk natur og udsigt over Limfjorden. At vi med bilerne kan parkere så tæt på vandet og nyde naturen, er ligeså fantastisk som de mennesker, der står for havnen.

-De er så flinke og snakkesalige, og det smitter af på alle os der kommer her i autocampere, havnens andre brugere, som de sejlende og de mange vandrer og cykelturister, som finder vej til områdets 3 store nye handicapvenlige shelters. Vi har været her mange gange og kommer helt sikkert igen, fortæller gruppen, mens det syder fra grillen og aftensolen sænker sig. 


På Jammerbugtposten.dk kan vi, efter vores besøg på Haverslev Havn, godt forstå, at den lille hyggelige havn i Jammerbugt Kommune er blevet så populær og ifølge havnens formand og de gæster, som vi talte med, er prisen for en overnatning også yderst konkurrencedygtig.