Har du Fjerritslevs skønneste mor? – Så læs med her

Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Har du Fjerritslevs skønneste mor?

Fjerritslevs mest fantastiske mor skal findes! Imerco på Søndergade 4 hylder Mors dag ved at kåre byens skønneste mor. Er det din mor? Så kan du indstille hende i butikken – og vinder hun, bliver hun den heldige ejer af en skøn gave med forkælelse til en værdi af hele 3.350 kr.

Mors dag markerer hvert år fejringen af alle de fantastiske mødre, der hver dag gør en verden til forskel i form af uvurderlig støtte og omsorg til deres børn. De fortjener en stor tak, og derfor går Imerco på Søndergade 4 nu ind i jagten på at finde Fjerritslevs skønneste mor, som får en ekstra stor tak i år. Er det din mor? Så er alt hvad du skal gøre at komme forbi butikken og nominere din mor allerede fra lørdag d. 27. april og indtil fredag den 10. maj, hvor du nemt og hurtigt kan udfylde en blanket og dermed indstille din mor.

Arkivbillede

Lørdag den 11. maj vil butikkens personale så læse alle indstillingerne igennem og finde byens skønneste mor. Er det din mor, vil du blive kontaktet, så du kan overdrage den store nyhed og tak til din mor dagen efter, på Mors dag, hvor du kan oplyse hende om, at hun, udover den flotte titel, kan komme ned i butikken og hente en gave fyldt med forkælelse til en samlet værdi af hele 3.350 kr.

Kom ned i Imerco på Søndergade 4 senest fredag den 10. maj, og indstil din mor, hvis du mener, at hun er byens skønneste mor. Vinderen kåres lørdag den 11. maj, hvorefter indstilleren vil blive kontaktet, så personen kan overdrage nyheden og en stor tak til sin mor på Mors dag søndag den 12. maj.