Hanbokoret og dirigenten fejrer 50 års jubilæum

Foto: Hanbokoret
Print Friendly, PDF & Email

Hanbokoret og dirigenten fejrer 50 års jubilæum

Et halvt århundrede med stemmer og toner fylder luften, når Hanbokoret og deres anerkendte dirigent, Ida Leding Larsen, fejrer deres 50 års jubilæum. Men ikke kun koret markerer denne betydningsfulde milepæl; også dirigenten selv, fejrer 50 år som dirigent og pianist.

Historien om Hanbokoret

Historien om Hanbokoret begyndte tilbage i 1974, da Ida Leding Larsen og Ulrik Rasmussen satte de første toner i gang. Ida har siden da dirigeret koret med en passion og dedikation, der kun vokser med årene. Hendes musikalske arv strækker sig over 50 år, og i dag står hun stadig i fronten for korets stemmer.

Flere af korsangerne har fulgt med på denne musikalske rejse fra starten og har sunget med i alle 50 år. Et sandt bevis på den stærke fællesskabsånd og kærligheden til musikken, der binder dem sammen.

Gurli Mose Pedersen, formand for Hanbokoret, har været en del af dette kor i 40 år. Hendes stemme har vævet sig ind i korets historie og været med til at skabe de smukke harmonier, som publikum har nydt gennem årene.

Fejringen

Hanbokoret har hyret den fantastisk dygtige og underholdende violinist Kim Sjøgren, som i øvrigt akkompagneres af en af Danmarks absolut dygtigste pianister, Carl Ulrik Munk-Andersen. Koret advarer om, at der synges to numre sammen med Kim Sjøgren til koncerten i Torslev Kirke. Ellers er scenen overladt til Kim Sjøgren og Carl Ulrik Munk-Andersen, som helt sikkert vil sørge for et smukt og muntert program. Kim Sjøgren er kendt for sine muntre bemærkninger mellem numrene.

Jubilæet fejres med en mindeværdig koncert lørdag den 6. april kl. 14.00 i Torslev Kirke, hvor Kim Sjøgren, en anerkendt musiker og violinist, vil bringe endnu mere magi til denne særlige dag. Koncerten vil løfte salen og minde os om de utallige melodier, der har fyldt vores hjerter gennem årene.

Efter koncerten samles venner, familie og alle, der elsker Hanbokoret, til en varm reception på Skovsgård Hotel kl. 16.00. Her vil der blive delt minder, grinet og skålet på de næste 50 år med musikalsk glæde.

For mere information om Hanbokoret og deres jubilæumsarrangementer, besøg deres Facebook-gruppe.

Hanbokoret og Ida Leding Larsen har skabt mere end bare toner gennem årene; de har skabt et fællesskab, hvor musikken er hjertet.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn