Halvrimmen Borgerforening har netop afholdt generalforsamling med fællesspisning.

Peter Andersen Lundtoft. Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Peter Andersen Lundtoft, Majbritt Beck og Peter Søndermølle var alle på valg og alle blev genvalgt.

Bestyrelsen havde også lavet forslag til vedtægts ændringer, der betød at kontingentet ville blive hævet fra 150 kr. til 200 kr. Og at Søudvalget der har været en gruppe frivillige borgergruppe, blev et fast udvalg i Borgerforenings regi. og at de 50 kr. af kontingentet går til søudvalget. Mindst et bestyrelsesmedlem skal have sæde i søudvalget.

Generalforsamlingen stemte for begge forslag. Og Peter Andersen Lundtoft blev valgt som bestyrelses repræsentant i søudvalget, et udvalg han har været med siden starten af Jægerum Søpark  et udviklingsmøde i 2003 i Halvrimmen.

Forsamlingshus.
Bestyrelsen har efterfølgende holdt konstituerende møde. Her Blev Peter Andersen Lundtoft genvalgt som formand, Palle Jensen fortsætter som Næstformand og Finn Jensen Kassere.

Den nye bestyrelse er allerede trukket i arbejdstøjet. da der allerede den efterfølgende søndag var Halvrimmen Ren By i forbindelse med Landsindsamlingen som Danmarks Naturfrednings Forening arrangere. Der var mødt 10 frivillige Børn og voksne til at hjælpe med forskønnelsen, som gav et indsamlings-resultat på ca.300 kg affald, en sæk med dåser og en 30L. posefyldt med Cigaretskodder. Borgerforeningen var vært ved grillen efter indsamlingen.

Halvrimmen Åben By & Grisefest 2019 er planlægningen i fuld gang. Der bliver igen mulighed for at møde de lokale foreninger og virksomheder. Kræmmermarked, stort sildebord og Underholdning for både børn og voksne.

Der er også mulighed for at blive konge af ens vej/gadeom aften er der selvfølgelig Hel stegt pattegris, som var en succes sidste år. Skovspillerne kommer også og giver smagsprøver på årets stykke Bølle Bob som opføres ved Jægerum Søpark fra d. 25 til den 29 juni.

Åben By & Grisefest holdes d.15 juni på plænen bagved Min Købmand.