Flot medaljehøst til værtsklubben

Medalje modtagere / holdopstilling Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Jetsmark Idrætscenter var atter rammen om sæsonens afvikling af Vendelbo Mesterskaberne, hvor Jetsmark Judoklub, søndag den 7. april, havde æren af værtsskabet i en flot oppyntet hal, for 10. år i træk.

For år tilbage startede Vendelboturneingen, som en lokal Nordjysk turnering, men har gennem årene vundet respekt og interesse fra mange klubber udenfor Nordjylland.

Formand og cheftræner Arne Nøhr, bød velkommen til alle de Nord- og Midtjyske klubber, som deltog i kampen om de bedste placeringer ved stævnet i Jammerbugt Kommune.

Efter stævnet kunne Jetsmark Judoklub udtrykke glæde over at have så mange gode og frivillige kræfter i klubben, som i den grad havde medvirket til, at stævnet blev en god Judooplevelse for alle, samt stolthed over at klubbens 9 deltagere kunne tilkæmpe sig hele 6 medaljer samt en pokal.

Johannes med rødt bælte i hård fight.(tv) Mads i intents og koncentreret nærkamp.(øverst th)
Caroline i kamp mod en dreng i sin pulje (nederst th)

Medaljerne fordelte sig således:

Guld til Mads Tinø Vangsgaard, Kaas.
Sølv til søstrene Caroline og Camilla Jacobsen, Johannes Thellufsen, alle fra Aabybro, samt sølv til Kilian Sørensen, Pandrup. Vicktor Jakobsen, Kaas, tilkæmpede sig en flot bronzemedalje i sin klasse.

Som en ekstra flot gevinst for den lille Judoklub i Moseby, blev Nick Mølgaard Nielsen, Kaas, en overbevisende Pokalvinder i klassen under 80 kg. ved stævnets Pokalturnering. Henning Sørensen, Pandrup og Daniel Jakobsen, Kaas, måtte desværre nøjes med at betragte stævnet som en god omgang kamptræning.

Sæsonens sidste stævne for Jetsmark Judoklub, bliver VKM – Vest Kreds Mesterskaberne, tidligere kendt som Jysk-Fynske Mesterskaber den 11.maj.