Halv pris for museumsoplevelse på Museum for Papirkunst henover sommeren

Arkivbillede Foto: Museum for Papirkunst
Print Friendly, PDF & Email

HALV PRIS FOR MUSEUMSOPLEVELSE HENOVER SOMMEREN

Museum for Papirkunst har tiltrådt sig Kulturministeriets sommerrabatordning som betyder, at entrébilletter i skolernes sommerferie udbydes til halv pris.

Det betyder, at en voksenbillet (fra 12 til 88 år) i perioden fra lørdag den 27. juni frem til søndag den 9. august koster 40.- (normalpris 80.-) mens en børnebillet (fra 3 til 11 år) koster 20.- (normalpris 40.-).


”Vi synes det er et fantastisk initiativ for alle museer og oplevelsesinstitutioner i Danmark, som kan være med til at give gæsterne endnu større lyst til at støtte op om kulturlivet ind i mellem strandbesøg og grillarrangementer”, siger Ditte Ninn, daglig leder ved Museum for Papirkunst. ”Vi håber selvfølgelig, at endnu flere gæster, i kraft af Kulturministeriets generøse initiativ, vil besøge Museum for Papirkunst og på den måde være med til at sikre den fortsatte drift af museet.”

Foto: Museum for Papirkunst

”Samtidig ser vi frem til en sommer med masser af turister fra både ind-og udland som får rig mulighed for at gå på opdagelse i vores udstillinger, nyde dejlig kaffe, kage og is i cafeen og også få afprøvet sine egne kreative evner i Papirværkstedet – her er masser af plads til både børn og voksne og ro til fordybelse, og med den nedsatte entré-pris er det vores håb at gæsterne vil være gode til at finde souvenirs og gaver i museumsbutikken”, afslutter Ditte Ninn.

Museets åbningstider er frem til 1. juli: tirsdag – søndag 10-16 og fra 1.juli fra mandag – søndag 10 -17.