Glæde i Børne- og familieudvalget: Ny overtandlæge til Jammerbugt Kommune

Susanne Møller Jensen (A)
Susanne Møller Jensen (A) formand for Børne- og familieudvalget. Foto: Jammerbugt Kommune
Print Friendly, PDF & Email

Glæde i Børne- og familieudvalget: Ny overtandlæge til Jammerbugt Kommune

Pia Wogelius kan både skrive tandlæge, klinikleder og forsker på sit CV. Hun glæder sig til at sætte retningen for fremtidens tandpleje i Jammerbugt Kommune.

Jammerbugt Kommune har pr. 1. august 2024 ansat Pia Wogelius som overtandlæge. Hun kommer fra en stilling i Aalborg Kommune som klinikleder i Nørresundby, hvor hun har været ansat siden 2008 og haft ledelsesansvaret siden 2010. Her har hun løbende sammen med klinikkens medarbejdere både sikret den gode drift og søsat forskellige faglige udviklingsprojekter omkring tandsundhed hos børn og unge og den gode oplevelse hos tandlægen. 

I sit tidligere virke har Pia Wogelius både arbejdet som kommunal tandlæge og som forsker. Hun har bl.a. skrevet en ph.d.-afhandling.  

I Børne- og familieudvalget glæder man sig over ansættelsen:

“Med Pia Wogelius får vi solid erfaring både klinisk og ledelsesmæssigt, og så har hun gennem sin karriere vist, at hun er nysgerrig og klar til at gå nye veje. Vi er overbeviste om, at hun på bedste vis kan sætte retningen for fremtidens tandpleje i Jammerbugt Kommune, så vi sikrer den bedst mulige behandling til alle børn og unge,” siger Susanne Møller Jensen, formand for Børne- og familieudvalget. 

Pia Wogelius ser frem til i samarbejde med tandplejens nuværende mandskab at tage hul på opgaven: 

”I fællesskab med den flok af dygtige medarbejdere, som hver dag arbejder for tandsundheden i Jammerbugt Kommune, ser jeg frem til at præge det videre arbejde. Målet er gode og trygge besøg hos tandlægen for kommunens børn og unge og en fortsat indsats for forebyggelse, så den opvoksende generation, som voksne kan nyde det store privilegie, sunde tænder er”.

Udover det daglige arbejde med ledelse af tandplejens aktiviteter, vil Pia Wogelius også få en nøglerolle i udformningen af Jammerbugt Kommune nye samlede tandklinik, som forventes at stå færdig ultimo 2025, og samarbejdet omkring den.  

Tandplejen i Jammerbugt Kommune: 
I dag med behandlingssteder i Aabybro, Kaas og Brovst 
Den nye samlede klinik i Brovst forventes at stå klar ultimo 2025
Tandplejen beskæftiger i dag 29 medarbejdere med forskellig faglighed

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn