Gjøl 6. klasse vinder titlen som årets sejeste klasse i Jammerbugten

Deltagerne 6. klasser i Jammerbugten varmer op sammen inden dagens konkurrencer går i gang. Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Gjøl 6. klasse vinder titlen som årets sejeste klasse i Jammerbugten

6.-klasse på Gjøl har vundet titlen som årets sejeste klasse i Jammerbugten efter en række spændende konkurrencer på Attrup Havn. Arrangementet, der er en årlig begivenhed, arrangeres og udføres af Ungdomsskolen og løb af stablen i år fredag den 7. juni.

Formand for Ungdomsskolen, Helle Bak Andreassen, overrakte pokal, diplom og en vandrepokal til de glade vindere fra Gjøl. Under sin tale fremhævede Helle, at alle deltagere faktisk var vindere den dag, fordi de havde gennemført discipliner, som de måske ikke troede var mulige. Hun understregede, at denne oplevelse kunne give dem styrke fremover, da de nu ved, at de kan mere, end de selv tror.

Foto: Privat
Helle Bak Andreassen sender en lykønskning til 6. klasse på Gjøl for deres imponerende indsats i årets konkurrencer Foto: Privat

“Alle var rigtig seje i dag,” sagde Helle, “på trods af lidt regn.”

Begivenheden samlede elever og lærere til en dag fyldt med teamwork, udfordringer og sjov. Det årlige arrangement på Attrup Havn er blevet en kærkommen tradition, der ikke kun handler om at konkurrere, men også om at styrke fællesskabet og modet blandt de unge deltagere.

Der var smil og jubel blandt børnene fra Gjøl, der nu kan prale af at være årets sejeste klasse. Dette inspirerende arrangement viser, at med vilje og sammenhold kan man opnå store ting, selv når vejret ikke altid er på ens side.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn