Giv din privatøkonomi et boost

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

De fleste af os har helt sikkert på et eller flere tidspunkter i livet haft svært ved, at få vores økonomi til at hænge sammen.

Der kan være mange forskellige grunde til dette. Det kan være arbejdsløshed, uforudsete reparationer, sygdom osv.
For de unge er det oftest det med ikke at kunne sige nej, der kan gå hen og blive dyrt. Det er svært at sige nej, når vennerne spørger, om du vil med i byen eller ud at spise.


Hold dig oven vande resten af måneden

Har måneden været ekstra hård ved din budgetkonto, og kontoen er på vej i minus, så kan du være nødsaget til at låne penge. Det behøver dog heller ikke at være så slemt, som det måske lyder til.

Flere og flere af de virksomheder der låner penge ud, er faktisk begyndt at undlade gebyrer eller renter, hvis du altså tilbagebetaler din lån, inden for de første 30 dage.
Konkurrencen er hård på lånemarkedet og for at få forbrugerne til at kigge netop deres vej, så skal deres tilbud være bedre end de andres.
Så du kan faktisk flere steder låne penge sidst på måneder og betale pengene tilbage, når du får løn d. 1.  i måneden derefter.
Det er VIGTIGT, at du betaler tilbage inden for tidsfristen, for ellers kommer de voldsomme renter på dit lån.

Lånene foretages online, og pengene er normalt til rådighed på din konto inden for 2 dage.

Undgå at låne penge fremover

Med lidt ekstra omhu og bedre planlægning, så kan du faktisk klare udfordringerne med din dårlige økonomi en hel del bedre. Så du forhåbentlig helt undgår at komme i kløerne på låneudbyderne.

For at det skal lykkes, så er der selvfølgelig nogle praktiske ting der skal være på plads, såsom løn og dine faste udgifter til hus eller lejlighed.
Men I det daglige har du også masser af muligheder for at spare penge!

Spar penge med rabatkoder til webshops

Jeg selv og flere jeg kender er begyndt, at benytte os af rabatkoder og køber derfor også flere og flere af vores nye ting på internettet.
Der er mange fordele forbundet med handel på nettet. En af de helt store fordele er, at du med nethandel kan handle over hele verden. Om din vare kommer det ene eller andet sted fra er ligegyldigt, bare det er den samme vare du modtager.

Butikkerne udsteder i ny og næ rabatkoder i forbindelse med hemmelige udsalg, til trofaste kunder eller bare for at gøre opmærksom på sig selv. Dog kan det være vanskeligt og tidskrævende at finde disse rabatkoder.

Derfor er vi også gået hen og blevet ekstremt glade for en hjemmeside der hedder rabatpower.dk  

På den side står der nemlig masser af rabatkoder, som alle frit kan benytte sig af.
Det er gratis for alle at bruge siden og besparelserne virker. Mange af deres rabatkoder giver dig ofte en direkte rabat på mellem 10% til 40%. Det er virkelig besparelser der kan mærkes.

De laver alt arbejder med at indsamle rabatkoderne, og ligger dem derefter ud på nettet, så vi alle kan få glæde af rabatterne.

På deres side kan du finde rabatkoder til store og små butikker. Der er faktisk mange fede og sjove special butikker, som vi aldrig har hørt om før.

For eksempel har vi i og efter Covid-19 tiden, flere gange været forbi en butik der hedder Testsmart.dk. De sælger bl.a. mundbind, graviditetstest, ægløsningstest og mange andre test til hjemmebrug. Find en rabatkode til testsmart her

Så hold øje med siden rabatpower.dk, når du skal ud på nettet og handle. De kan hjælpe dig med at spare mange penge i fremtiden.