Gerda Tranberg udstiller på Kunst ved Kysten Påskeudstillingen 2019

Værk af Gerda Tranberg
Print Friendly, PDF & Email

I påsken er der Kunst ved Kysten I Han Herred Havbådes udstillingshus i Slettestrand – Stedet ligger helt ned til havet, med strand og klitter lige udenfor døren. En af de 20 kunstnere er Gerda Tranberg…

Han Herred Havbådes udstillingshus i Slettestrand danner i Påsken 2019 rammen for Kunst ved Kysten. Du vil kunne opleve 15-20 forskellige kunstnere, som hver med deres værker vil skabe en fantastisk udstilling.

Gerda Tranberg udstiller til påskeudstillingen 2019.
“At skabe i form og farver er min store lidenskab. Jeg har altid været optaget af det kreative og gennem ophold på Holbæk Kunsthøjskole, Nansenskolen i Lillehammer og kurser på Århus Kunstakademi, har jeg fået kendskab til flere kunstneriske udtryksmåder.

Et travlt og engageret arbejdsliv som lærer og leder for anbragte børn og unge, har dog i en årrække haft min koncentration.

Men efter at være nået cirka halvvejs gennem livet, besluttede jeg mig for at prioritere min skaberglæde. Herefter har jeg atter gennem kurser i maling og tegning, genoptaget min store lidenskab og med iver kastet mig ud i billedkunstens verden.”

Besøg hendes Facebook side – https://www.facebook.com/drivtoemmerkunst/

Eller https://www.gerda-tranberg-galleri.dk

Han Herred Havbådes udstillingshus i Slettestrand ligger helt ned til havet med strand og klitter lige uden for døren, dette fantastiske sted danner den smukkeste ramme om kunst udstillingen, som første gang vises d. 18. april – 22. april 2019.

– Udstillingen er i perioden fra d. 18. april til d. 22. april 2019, der vil dagligt være åbent fra kl. 10-17. Ferniseringen er skærtorsdag kl. 10. Vi håber rigtig mange vil komme en tur forbi for at se udstillingen. I forbindelse med udstillingen kan besøgende også besøge Han Herred Havbådes værft, som ligger lige ved siden af, fortæller Tina Willumsen og Lillian P. Hansen og glæder sig til den første Kunst ved Kysten udstilling.

Entre
20,- kr. pr. voksen (fra 12 år)
Billetterne gælder alle dage også til værftet.

Du finder udstillingen her : Kunst ved Kysten Slettestrandvej 162 9690 Fjerritslev