Gammel kending er ny træner i Fjerritslev Håndbold

Jammerbugt Idrætscenter i Fjerritslev. Foto: Jammerbugtposten.dk.
Print Friendly, PDF & Email

Fjerritslevs IF’s håndboldherrehold i Jyllandsserien skal have ny træner. Helt ny er han dog ikke, for han har tidligere trænet holdet.

Den nye træner er Anders ”Københavneren” Heshe, som overtager tjansen fra Jonas Røge. Det skriver Fjerritslev Håndbold på deres hjemmeside.


Anders udtaler om trænerposten:

“Da klubben henvendte sig på foranledning af spillertruppen og spurgte, om jeg var interesseret i at tage en tørn mere, måtte jeg gå i tænkeboks. Men efter at have talt med familien, bestyrelsen og et par spillere, var jeg ikke i tvivl.”

Christian ”Mini” Hjortshøj bliver spillende assistenttræner og Anders´ forlængede arm inde på banen, ligesom Christian skal forestå de træningspas, hvor Anders ikke kan være til stede. Den konstellation glæder Anders sig over:

”Jeg er meget glad for konstellationen med ”Mini” som makker. Han er en rigtig vinder, som ikke er bange for at gå forrest inde på banen. Han har et dejligt temperament, som til den kommende sæson udelukkende skal bruges og bringes i spil konstruktivt i spillet på banen,” siger Anders Heshe og fortsætter:

”Jeg glæder mig til at starte op med ”drengene” igen, og har allerede lagt en plan for holdet. Målsætning er alt for tidligt at melde ud, da vi endnu ikke kender truppens endelige omfang og kvalitet, men vi skal spille alle vores kampe i den nye sæson, som om det var ”vind eller forsvind”-pokalkampe. Holdet skal have et aggressivt udtryk som standard, for jeg ønsker, at vi skal være et hold, som folk ”slår” sig på. Desuden skal alle spillere have mulighed for håndboldfagligt at udvikle sig og styrke deres individuelle niveau. Så positions-specifik træning bliver i den grad prioriteret til den kommende sæson. I erkendelse af at vi ikke har den bredeste bænk, så skal der hentes procenter, der hvor det er muligt. Man skal jo lære, så længe man lever”, lyder det fra Anders Heshe.

Klubben har ligeledes fået en ny holdleder. Valget er faldet på Peter ”Fider” Mortensen, som klubben er yderst tilfredse med.

Inden sommerferien vil der blive indkaldt til et spillermøde, alt efter hvad corona-omstændighederne tillader, melder håndboldklubben.