Fra slidt bowlingcenter til moderne VVS-forretning – Kaj Rasmussen flytter i nye lokaler

Kaj Rasmussen
De to ejere af Kaj Rasmussen A/S - Anders og Ulrich Kristensen Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Fra slidt bowlingcenter til moderne VVS-forretning – Kaj Rasmussen flytter i nye lokaler

For lidt over et år siden overtog Ulrich og Anders Kristensen bygningen på Håndværkervej 15 i Fjerritslev og siden da er der arbejdet med at forvandle bygningen, som i mange år indeholdt bowlingcenter, til et moderne værksted, kontorer og udstillingsrum til vvs produkter.

Virksomhedsnavnet Kaj Rasmussen A/S bevares, også selvom, at virksomheden flytter og at ejerkredsen samles til 2 personer. Virksomheden åbner på den nye lokalitet den 13. februar 2023 og herfra vil de 12 ansatte servicere virksomhedens mange trofaste kunder i området mellem Brovst og Thisted. 

– Det har været en større opgave med at bygge og renovere den gamle bygning end først antaget. Men undervejs valgte vi “at gå all in” og vi er stolte og meget tilfredse med resultatet af den gennem renoverede bygning, som skal danne rammen for vores virksomhed i mange år frem, fortæller Ulrich Kristensen til Jammerbugtposten.dk

Ulrich Kristensen blev ansat i virksomheden, Kaj Rasmussen A/S tilbage i 1997 og blev medejer i 2007. Hans søn Anders Kristensen er først udlært mekaniker og efterfølgende som voksenlærling indenfor vvs og køleteknik ved Kaj Rasmussen. Anders er i dag medejer af virksomheden. 

Erik Rasmussen bliver 67 år på fredag og sender virksomheden efter mange års tro tjeneste videre til Ulrich og Anders Kristensen. 

Firmanavnet Kaj Rasmussen bevares trods flytning og nye ejerkreds. Foto: Jammerbugtposten.dk

LÆS OGSÅ: Renoveringen af Grøftekanten Vuggestue og Børnehave i Fjerritslev går i gang

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn