Fra Brovst til audiens i kongens København: En ærefuld rejse

Helle Bak Andreasen var den 19. februar 2024 i audiens hos Kong Frederik Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Fra Brovst til audiens i kongens København: En ærefuld rejse

Mandag den 19. februar 2024 var en særlig dag for Helle Bak Andreasen, Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt Kommune for Venstre. Denne dag tog hun den lange tur fra Brovst i Nordjylland til København for at deltage i en ærefuld audiens hos kongen.

Audiens er en ceremoniel begivenhed, hvor modtagere af en orden, medalje eller kongelig udnævnelse får mulighed for at takke regenten personligt. Det er en sjælden ære at blive inviteret til en sådan begivenhed, og det er en anerkendelse af en persons indsats og betydning.

Helle Bak Andreasen havde i november måned sidste år fået tildelt Ridderkorset af Dannebrogordenen for hendes mere end 20 år som kommunalbestyrelsesmedlem. Ridderkorset er en høj udmærkelse og en anerkendelse af hendes dedikation og bidrag til det lokale samfund gennem mange år.

Den lange rejse fra Brovst til Kongens København var en symbolsk rejse, der illustrerede det store skridt, som Helle Bak Andreasen har taget i sin karriere og engagement. Hendes modtagelse af Ridderkorset af Dannebrogordenen er ikke blot en personlig ære, men også en anerkendelse af det arbejde, hun har udført til gavn for sit lokalsamfund i Jammerbugt og landet som helhed.

Helle Bak Andreasen

Helle Bak Andreasen har været kommunalbestyrelsesmedlem siden 2002 i daværende Brovst Kommune, og har således påbegyndt sit 22. år som kommunalpolitiker. Den nuværende post som formand for Kultur-, Fritids og Landdistriktsudvalget har hun haft siden 2010. Derudover sidder hun i Social- og Sundhedsudvalget, samt i en række bestyrelser, repræsentantskaber og udvalg.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn