Foreningsguide ansat i Skovsgård/Brovst KFUM IF

Camilla Strand Berntsen er pr. d. 26. februar 2024 ansat i en stilling som foreningsguide i Skovsgård/Brovst KFUM IF Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Foreningsguide ansat i Skovsgård/Brovst KFUM IF

Der har været ledt med lys og lygte efter den helt perfekte foreningsguide i Skovsgård/Brovst KFUM IF og nu er hun fundet.

Camilla Strand Berntsen er pr. d. 26. februar 2024 ansat i en stilling som foreningsguide i idrætsforeningen. Ansættelsen af en foreningsguide er gjort mulig af et samarbejde mellem foreningen, Jammerbugt kommune og DGI Nordjylland og er en del af DGI inflationspulje.

Foreningen har ansøgt denne pulje for at få økonomisk hjælp til at sætte fokus på trivsel og på at få endnu flere børn og unge i gang med foreningslivet.

Formålet med puljen er at koble udsatte børn og familier til foreninger. Foreningen får penge til ansættelsen af foreningsguiden, og puljen indeholder også penge til økonomisk støtte til målgruppen og økonomi til trivselsfremmende arrangementer. 

– Vores medlemstal er ikke helt på samme niveau som før coronaen. Vi fornemmer, at der stadig er mange børn, der mangler et fællesskab, og idrætslivet kan netop give det fællesskab og øge trivslen, så derfor var denne pulje helt oplagt at søge, fortæller Pia Skifter Sørensen på vegne af Skovsgård/Brovst KFUM IF.

Foreningsguiden skal lave opsøgende arbejde primært i aldersgruppen 0-10 år og der er Camilla helt perfekt, fordi hun til daglig arbejder i Skovsgård Tranum skoles SFO og SI

I samarbejde med hovedbestyrelsen og tovholder Pia Skifter er følgende fokuspunkter aftalt:

-Opsøgende arbejde i forhold til målgruppen (den primære målgruppe er 0-10 år).
-Have kontakt til skoler og institutioner i Skovsgård, Tranum, Brovst, Arentsminde og Halvrimmen.
-Lave arrangementer for børnehavebørn (á la “Foreningernes dag” i skolen)
-Følge børnene til de første træninger.

Pengene fra puljen kan f.eks bruges til sociale arrangementer målrettet målgruppen. Formålet er at imødekomme og integrere dem i foreningen. Arrangementerne skal både åbne dørene for udsatte børn og familier og samtidig være kobling til at få relationer til eksisterende medlemmer.

– I kommer til at møde foreningsguiden i forbindelse med hendes opsøgende arbejde og til arrangementer i foreningen. I er også meget velkomne til at tage kontakt til hende. Vi håber, I vil tage godt imod hende. Følg med på vores facebook side. Her vil vi slå op, når der er informationer fra foreningsguiden.

– Vi glæder os meget til samarbejdet med Camilla og håber, at vi ser mange nye børn og deres forældre i foreningen i løbet af 2024, slutter Pia Skifter Sørensen.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn