Første spadestik Aabybro Centret

Mogens Gade
Fra venstre: direktør Lars Emborg fra Nørresundby Boligselskab, borgmester Mogens Christen Gade, formand for Nørresundby Boligselskab Lars C. Larsen og entreprenør Tom Jakobsen.
Print Friendly, PDF & Email

På en solskinsdag første dag i september tog borgmester Mogens Christen Gade første spadestik til byggeriet af 57 boliger og fire nye butikker i Aabybro Centret.

Målet om at markere Aabybro som en stræk bosætnings- og handelsby kom med spadestikket et vigtigt skridt videre. Byggeriet af de flere boliger i Aabybro midtby sker som led i renoveringen og fornyelsen af Aabybrocentret.


I alt bliver der bygget 57 nye boliger – heraf 41 almene boliger og 16 private, ligesom der bygges fire nye butikker i stueetagen af det nye byggeri.

De kommende boliger bliver lejligheder, og 29 af de 41 lejligheder bliver familieboliger, mens de resterende 12 lejligheder bliver ungdomsboliger.

”Boligsøgningen til Aabybro midtby er stor, og derfor er det med stor glæde, at vi i dag kunne tage første spadestik på det kæmpe projekt, som fornyelsen af centret er. Det er lykkedes fordi mange har arbejdet i sammen retning”, udtaler borgmester Mogens Christen Gade.

Bag projektet står Nørresundby Boligselskab, entreprenør Tom Jakobsen og Jammerbugt Kommune.

Første spadestik blev taget af borgmester Mogens Christen Gade