Flere og flere finder vej til Børnekirke i Trekroner 

Stemningsbillede fra Børnekirke i Skræm Kirke Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Flere og flere finder vej til Børnekirke i Trekroner 

I Trekroner har sognepræsten for Haverslev, Skræm og Bejstrup Sogn Inger Øeby Pedersen og menighedsråd gennem den seneste tid budt flere og flere velkommen til de børnevenlige gudstjenester og den efterfølgende hyggestund i præstegården med hjemmebag, saftevand og fællesskab. 

-Til arrangementerne, som vi kalder Børnekirke, starter vi med en børnevenlig gudstjeneste i Skræm Kirke og derefter samles vi i konfirmandstuen i præstegården på Skræmvej i Bonderup. Det er hyggeligt og livsbekræftende at flere og flere af de mindste børn, deres forældre og bedsteforældre igen finder vej til Børnekirken, fortæller sognepræst Inger Øeby Pedersen til Jammerbugtposten.dk.

Den børnevenlige gudstjeneste er for alvor ved at komme i gang igen, efter at den, som så meget andet her i samfundet, blev punkteret under corona-tiden. Nu har sognepræsten i Haverslev, Skræm og Bejstrup Sogn startet Børnekirke og kan til denne aktivitet byde velkommen til 20-30-40 mennesker hver gang. Med andre ord så finder flere og flere vej til Børnekirke i Trekroner og alle er velkomne. 

Stemningsbillede fra Børnekirke i Skræm Kirke Foto: Privat

-Hverdagen er hos mange børnefamilier pakket med gøremål og aktiviteter, hvor vi de første par gange har holdt børnekirke om fredagen, og prøver nu næste gang, som er den 18. november kl. 10.00, at holde børnekirke en lørdag. Det glæder vi os meget til at prøve af, og se om endnu flere kan finde plads og tid til at besøge børnekirken. Bjarne er i hvert fald klar med sine berømte hjemmebagte boller, og vi er alle klar til en hyggesnak i præstegården efter den børnevenlige gudstjeneste, slutter sognepræsten. 

Sognepræsten vil meget gerne modtage tilmelding, så de er sikre på, at der er hjemmebag nok til alle. Det kan gøres nemt og ligetil ved at sende hende en sms senest dagen før arrangementet på tlf.: 21762575 eller mail: ioep@km.dk

LÆS OGSÅ: Vind billetter til Nordkraft Big Band, som kommer til Skolecenter Jetsmark sammen med solisterne Nabiha og Mads Mathias onsdag 6. december kl. 19.30

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn