FIF Håndbold: Landstræneren kommer til Fjerritslev!

Nikolaj Jacobsen (Pressebillede)
Print Friendly, PDF & Email


FIF Håndbold: Landstræneren kommer til Fjerritslev!

I første omgang desværre ikke som træner.


Dog vil den succesfulde tidligere spiller, og nuværende landstræner gæste Idrætscenter Jammerbugt som foredragsholder fredag den 24. marts 2023.

Nikolaj Jacobsen er landstræner for det danske herrelandshold i håndbold og tidligere professionel håndboldspiller. I 2017 overtog Nikolaj Jacobsen jobbet som landstræner for det danske herrelandshold – et drømmejob, som har resulteret i VM Guld i både 2019 og 2021 og senest OL-sølv i 2021. Nikolaj Jacobsen blev i 2019 kåret af IHF som verdens bedste mandlige håndboldtræner.

I en årrække var han cheftræner i den tyske storklub Rhein-Neckar-Löwen, både inden han tiltrådte som landstræner og sideløbende med stillingen. Inden da var han cheftræner i Aalborg Håndbold.

I sin aktive karriere spillede han i en lang række år for det fynske mesterhold GOG og senere det tyske storhold THW Kiel samtidig med at han var en del af det danske landshold. Han holder i dag stadig rekorden for flest scoringer i en enkelt kamp med 15 mål mod Grækenland i 1998. Da han måtte stoppe karrieren grundet skader havde han tusindvis af kampe bag sig og med mange pokaler og titler til følge.

Aftenen vil bl.a. indeholde:
Et unikt indblik i maskineriet bag et af historiens mest populære håndboldlandshold.
Underholdende anekdoter fra en lang karriere som professionel spiller og træner.
Fortællinger om ledelse af atleter, high performance og opgør med eksisterende praksisser mod målet om at nå det ypperste.

Vil du høre dette fantastiske arrangement, så har du nu muligheden.

Klik ind på dette link og skaf dig en billet til 150 kr. Der er begrænsede pladser.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn