Fest på Vendsyssel Teater, når vi sammen kårer Årets Nordjyde

De nominerede til prisen som Årets Nordjyde

Endelig kan vi feste igen efter den lange tid med corona-nedlukninger. Og du kan være med til festen, nårTV2 Nord byder indenfor til kåringen af Årets Nordjyde torsdag 7. oktober på Vendsyssel Teater i Hjørring -det bliver et brag af en aften! Der er fortsat billetter at købe!

TV2 Nord kårer Årets Nordjyde for femte gang. Med titlen hylder vi den ekstraordinære bedrift. Prisen givestil en nordjyde, der har gjort en særlig indsats af væsentlig betydning for at hjælpe andre. Alle nordjyderhar kunnet nominere emner, og i august udvalgte et dommerpanel fem kandidater.

-- annonce ---

Dommerne var skuespiller Lone Rødbroe, festivalleder for Nibe Festival Peter Møller Madsen og Lasse Heidelbach, der står bag patientforeningen ”Organdonation – ja tak”.

De fem nominerede er blevet portrætteret på TV2 Nords platforme de seneste uger – og ved finaleshowetafgør seerne via SMS-afstemning, hvem af de fem, der bliver Årets Nordjyde.

I 2020 blev Johnni Olesen fra Hjallerup kåret for sin utrættelige indsats med at samle ind til Julemærkehjemmet.

De fem kan du naturligvis møde til festen, som bliver spækket med underholdning i en fyldt sal – sådan var det langt fra sidste år. Da var der blot 50 publikummer i salen. det var en speciel oplevelse for Morten Pedholt, der igen er vært ved festen:

– Da jeg gik ind på scenen sidste år, så var jeg helt bange for, hvordan det ville gå. Ville 50 mennesker kunneskabe den stemning, der skal være ved sådan et show? Men så snart jeg kom ind, blev jeg blæst omkuld. De 50 mennesker gav den fuld gas og larmede på livet løs for at hylde vores nominerede. Det var en god oplevelse.

Men nu glæder vi os da også til at få fyldt salen igen, så vi kan give dette års nominerede den fulde oplevelse og få skabt den fest, som Årets Nordjyde skal være, siger han.

Billetter til festen kan du købe direkte hos Vendsyssel Teater, tlf. 9892 4711 eller vendsyssel-teater.dk/forestillinger/aarets-nordjyde.aspx . Prisen er 195 kroner.

Foruden de fem nominerede og Morten Pedholt kan du møde en række spændende kunstere. På programmet har vi Troels Gustavsen, Chief 1, Vingaard, Trine Gadeberg og ikke mindst Pelle, fem og et halvt år. Hanskal nok sige os nogle sandheder.

Showet bliver vist på Salto og på tv2nord.dk klokken 19.45.

Om kunstnerne:

Troels Gustavsen

Han har gennem en årrække optrådt under navnet NOAH og leveret hit efter hit til de danske radiostationer.

Nu udkommer han med nyt, dansksproget popmusik under sit borgerlige navn Troels Gustavsen.

Senest har hans nye nummer ”Lykkelig Fortabt” indtaget de danske hitlister hen over sommeren, og det er nogle af de nye numre, Troels Gustavsen har med på scenen til Årets Nordjyde.

Chief 1

De fleste kender Chief 1 som frontfigur og medlem af den banebrydende rapgruppe Rockers By Choice, der brød igennem i firserne med hittet ”Engel”.

De seneste år er Chief 1 vendt tilbage til de danske scener som solist med dansksproget popmusik, og han er kendt som et energibundt på scenen.

I 2021 medvirkede han desuden i det danske Melodi Grand Prix sammen med Thomas Buttenschøn med nummeret ”Højt over skyerne”.

Trine Gadeberg og Pelle

Mens resten af Danmark har været lukket inde på grund af coronapandemien, så har Trine Gadeberg foldet sig ud som den folkekære Pelle på fem og et halvt år, der gang på gang giver danskerne sandheden om alt lige fra coronaregler til konflikten i Afghanistan.

Det er blandt andet sket i videoer, der er blevet virale hit på de sociale medier.

Til Årets Nordjyde har Pelle helt nye historier med i ærmet.

Sangeren og skuespilleren Trine Gadeberg, der i år var en del af Hjørring Revyen, vil desuden gå på scenen og synge – akkompagneret af pianist og kapelmester i Hjørring Revyen Henrik ”Baloo” Andersen.

Vingard

Den nordjyske sangerinde Tine Vingaard, der spiller under artistnavnet Vingard, er også med på scenen til Årets Nordjyde. I en alder af blot 9 år startede hun med at skrive sange og kom hurtigt ud og spille på de lokale scener i Nordjylland.

Senest har hun vundet Band Battle og kan dermed kalde sig Årets Nordjyske Band.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn