Fernisering i Blokhus: Badehusene og vores fælles identitet

Ferniseringen af ​​en unik udstilling af miniature badehuse hos Kalstrup i Blokhus. Udstillingen vil være tilgængelig gennem hele sommeren 2024. Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Fernisering i Blokhus: Badehusene og vores fælles identitet

Søndag den 2. juni 2024 deltog Helle Bak Andreasen, udvalgsformand for Kultur, Fritid og Landdistrikter i Jammerbugt Kommune, i ferniseringen af ​​en unik udstilling af miniature badehuse hos Kalstrup i Blokhus. Udstillingen vil være tilgængelig gennem hele sommeren.

I sin tale takkede Helle Bak Andreasen for invitationen og fremhævede vigtigheden af ​​samvær, mindre og glæde som centrale temaer for dagen. Hun knyttede ordene til de ikoniske badehuse i Blokhus, der ifølge hende skaber glæde og bringer gode mindre frem. “Når vi ser noget, der minder os om gode tider, fylder det vores hverdag med glæde og berigelse,” sagde hun.

Helle Bak Andreasen, udvalgsformand for Kultur, Fritid og Landdistrikter i Jammerbugt Kommune Foto: Privat

Udvalgsformanden reflekterede også over betydningen af ​​identitet og kendetegn i vores liv. Hun fremhævede vigtigheden af ​​at have noget at falde tilbage på og bemærkede, at både unge og ældre i dag oplever øget ensomhed. “Vi har alle et ansvar for at skabe en positiv forskel i vores og andres liv,” sagde Helle Bak Andreasen og opfordrede til, at vi hver især bidrager til fællesskabet.

Blokhus’ badehuse har siden 1870’erne været et kendetegn for byen og har bidraget til dens identitet som badeby. I dag er Blokhus en helårsdestination, der rejser initiativ gæster året rundt takket være rige mennesker, der løfter byen med deres idéer.

Ud over badehusene fremhævede hun også den flotte skraldekunst i Blokhus, som bringer smil frem og skaber positive minder. Hun afsluttede med en stor tak til alle, der har bidraget til udstillingen af ​​de miniature badehuse, som påminder os om vores identitet og skaber glæde.

“Tag for ordet og for at minde os om den dyrebare identitet, vi forbinder med Blokhus. Badehusene og skraldekunsten bringer glæde og mindre os om, at vi kan gøre noget godt for hinanden hver dag,” afsluttede Helle Bak Andreasen sin tale.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn