Feriepartner Blokhus får ny og erfaren ferierådgiver

Bureauleder og partner Trine Flindt (tv) og Jette Grønhøj (th) Foto: Feriepartner Blokhus
Print Friendly, PDF & Email

Feriepartner Blokhus får ny og erfaren ferierådgiver

Jette Haugaard Grønhøj, 58 år, er ny ferierådgiver hos Feriepartner Blokhus og bringer blandt andet solid erfaring med service, koordinering og events med sig. Hun har de seneste 10 år været ansat som koordinator og projektleder hos VisitJammerbugten og har således bred erfaring inden for turistbranchen.

Feriehusudlejningen brager frem hos Feriepartner Blokhus, hvor der aktuelt er 15 procent flere bookinger for resten af året sammenlignet med samme tidspunkt sidste år. Bureauet vækster særligt i skuldersæsonerne fra april til juni samt september og oktober, hvor der er sket en fremgang på 25 procent sammenlignet med 2019 inden corona.

Den store interesse for at leje feriehus i området kræver flere hænder på kontoret i Blokhus. Derfor har bureauleder og partner Trine Flindt netop ansat Jette Haugaard Grønhøj, der starter som ny ferierådgiver den 2. april, hvor hendes primære fokus vil være at servicere husejere og gæster.

– Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang på bureauet i Blokhus, hvor jeg kan bidrage med mit store kendskab til turismeverdenen og området. Derudover ser jeg frem til at bygge en personlig relation op til de mange husejere og at møde gæsterne, siger Jette Haugaard Grønhøj.

Jette Haugaard Grønhøj startede karrieren inden for turisme i 1996 hos Erhvervs- og turistcenteret i Nibe, hvor hun var ansat som daglig leder i 12 år. De seneste 10 år har hun arbejdet som koordinator og projektleder hos VisitJammerbugten. Her beskæftigede hun sig blandt andet med bureaudrift og servicering af gæster, som også er nyttige erfaringer i hendes nye stilling hos Feriepartner.

– Jeg blev gjort opmærksom på Jette gennem netværk, og det er jeg rigtig glad for. Hendes energiske og idérige væsen gør hende til den oplagte kandidat til jobbet, og så kan det mærkes på lang afstand, at hun virkelig brænder for turisme. Jeg glæder mig meget til at samarbejdet, siger bureauleder og partner hos Feriepartner Blokhus Trine Flindt.

Jette Haugaard Grønhøj bor i Vejgaard i Aalborg med sin kæreste Søren og bruger fritiden på familie, motion, naturen og fotografering.

Feriepartner Blokhus råder over cirka 600 feriehuse til udlejning i Rødhus, Blokhus og Saltum ved vestkysten.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn