FDF byder indenfor til julehygge i Aabybro

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Fredag, den 29. november og lørdag den 30.november 2019 er der traditionen tro julemarked hos FDF i Aabybro. Et julemarked, der giver dig mulighed for at støtte et godt formål, mens du drikker gløgg og køber årets juletræ.

Der er rig mulighed for at få tanket op på gløgg, æbleskiver og hygge, når FDF traditionen tro lukker dørene op til kredsens årlige julemarked. Markedet løber af stablen den 29. november 2019  mellem klokken 18:00 og 20:00, og 30. november mellem klokken 10:00 og 13:00, hvor kredsens børn og ledere står klar til at byde alle interesserede velkomne i kredshuset på adresse Torngårdsvej 16, Aabybro.


Ud over en café med julegodter, gløgg og æbleskiver vil markedet også byde på en tombola med fine præmier. Hvis årets juletræ endnu ikke er i hus, kan det naturligvis også købes. Bestil dine dekorationer og få leveret inden 1. december.  

Når du spiser dig mæt i æbleskriver og brunkager eller køber årets juletræ til FDFs julemarked, forsøder du ikke bare din egen juletid. Faktisk er du med til forsøde hele FDFs arbejde med give børn og unge et ståsted at møde verden fra. Overskuddet fra årets julemarked går nemlig ubeskåret til FDFs arbejde i kredsen. Penge, der gør det muligt for kredsen at stable fællesskaber på benene og skabe et frirum for børn og unge.

Tambourkorpset spiller lørdag kl. 10:00 0g 11:00

 FDF står for Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF er en folkekirkelig børne- og ungdomsorganisation med cirka 22.000 medlemmer fordelt på 380 lokale kredse.