Fantastiske pels jakker fra NATURES Collection

Arkivbillede

Mangler du en ny jakke til den kommende efterårs- og vintersæson? Med en jakke af ægte pels behøver du kun at stille dig selv det spørgsmål få gange fremover, da ægte pels er et naturligt materiale som kan holde i mange år. Hos NATURES Collection finder du et stort udvalg af eksklusive og praktiske pels jakker til kvinder, som kan blive din nye følgesvend udendørs både i hverdagen og til pænt brug. Læs mere om fantastiske pels jakker fra NATURES Collection her og bliv inspireret til, hvordan du kan komme endnu tættere på naturen end nogensinde før. 

Højkvalitetsjakker af ægte pels

-- annonce ---

NATURES Collection tilbyder jakker af 100% naturlige materialer, og det gør dem ganske unikke, særligt smukke og meget slidstærke! Med sådan en jakke i klædeskabet kan du tage naturen helt tæt på og nyde den endnu mere, når du får mulighed for at bevæge dig udendørs på trods af dårligt vejr. Det er noget, som alle fortjener. 

Pels jakkerne fra NATURES Collection er lavet af forskellige materialer, herunder ægte lammeskind fra New Zealand, certificeret kaninpels fra Sydeuropa i Spanien og Frankrig, rævepels fra Finland og vaskebjørnspels fra USA. 

Med andre ord, så er der noget til enhver smag og ethvert behov. Fælles for alle materialerne er, at de er naturlige og dermed utrolig slidstærke.  Det skyldes, at pelsen har tilpasset sig forskellige miljøer igennem tiden. 

Vidste du at NATURES Collection arbejder med bæredygtige materialer?

Noget af det, som kendetegner jakkerne fra NATURES Collection, er, at de er af tårnhøj kvalitet. Det skyldes den ægte pels og de 100% naturlige materialer. En anden skøn egenskab ved disse jakker er, at de nøje udvalgte materialer gør jakkerne bæredygtige. Bæredygtighed er efterhånden kommet meget i fokus, og det er der mange gode grunde til! 

NATURES Collection får deres materiale fra kødindustrien, hvor pelsen er et biprodukt til produktionen af kød. Det gælder eksempelvis ægte lammeskindspels og certificeret kaninpels. I stedet for at lade disse smukke og brugbare materialer gå til spilde ved at smide dem ud, så er der her rig mulighed for at få glæde af pelsen på ny! Det er som at slå to fluer med ét smæk. 

Jakker for alle

Du finder et bredt udvalg af jakker på NATURES Collections hjemmeside, som er lavet af forskellige materialer, men som også kommer i mange styles. Du finder både korte pels jakker og lange, elegante pels frakker til kvinder. Ydermere tilbydes du jakker med et oversized fit eller jakker med et klassisk fit, hvis du er mere til det. Gå heller ikke glip af de praktiske parka jakker, som slet ikke er til at stå for. 

Der er mange gode grunde til at investere i en ægte pels jakke fra NATURES Collection. Hop ind i deres pelsede univers og find din næste jakke. Fantastiske jakker fra NATURES Collection er ikke noget, man ønsker at gå glip af – tværtimod!