Sekoua Tidiany Bangoura, Jammerbugt FC
Sekoua Tidiany Bangoura, Foto Thomas Jansen Jammerbugt FC
Print Friendly, PDF & Email

Trods spilovertag, et brag af en kasse og masser af gode præstationer, måtte Jammerbugt FC forlade Energi Nord Arena i Hjørring tomhændet søndag eftermiddag.

Faktisk lød slutresultatet på hele 4-1 til værterne, hvilket dog ikke fortalte den helt rigtige historie om en kamp, hvor det langt hen ad vejen var en tæt og intens fight, og endda med Jammerbugt FC med taktstokken i store periode. Samtidig kunne de blåblusede dog ikke løbe fra, at Vendsyssel FF i sidste ende viste sig at være mere skarpe og mere kyniske, ikke mindst i de døende minutter, hvor to af værternes fire mål fandt vej til nettet.

Vendsyssel FF startede også opgøret bedst. I hvert fald hvad mål angår. I fint fodboldvejr bragte hjørringenserne sig i front 1-0 allerede i det syvende minut, da et indlæg ikke blev clearet tilstrækkeligt og Vendsyssels Konate derfor kunne sende bolden i nettet.

Trods den tidlige scoring var der tale om en meget jævnbyrdig start på kampen, og allerede minuttet efter scoringen var Jammerbugt FC tæt på at svare igen.

Det skete i stedet efter 22 minutter, hvor et hjørnespark endte uden for Vendsyssels felt. Her samlede Bangoura bolden op og bankede den i nettet med et brag fra distancen.

Jammerbugt FC satte sig på spillet og med hurtige kombinationer, masser af løb og overtag i nærkampene lignede de blå et hold, der skulle hente vigtige point med hjem fra søndagens lokalopgør. Vendsyssel FF havde svært ved at følge tempoet og det kostede værterne en række gule kort.

Men den sidste aflevering og den åbne målchance havde Jammerbugt FC, trods godt boldspil, svært ved at komme til. Derfor stod det fortsat 1-1, da pausefløjtet lød.

Efter pausen var det fortsat tæt, men hjemmeholdet kom mere med og havde et par nærgående aktioner efter hjørnespark i starten af 2. halvleg.

Med ca. 20 minutter tilbage på stadionuret endte Vendsyssels Zander Hyltoft pludselig med at stå helt fri foran mål, men Pape N’diaye kom flot ud og plukkede bolden fra den tidligere Jammerbugt  FC spillers fødder.

Situationen blev reddet, men det var et varsel om, hvad der var på vej. Pusten var ved at gå af et ellers velspillende og hårdtarbejdende Jammerbugt mandskab, og med et kvarter igen gik det galt. Igen var det Konate, som slog til. Denne gang blev Konate sendt afsted med en stikning, og igen var han skarp foran mål.

Fem minutter senere var Ahmed Gero i den anden ende en skostørrelse fra at prikke en udligning i mål på et fladt indlæg fra Sekou Bangoura. Det var imidlertid det tætteste Jammerbugt FC kom på at spille sig tilbage i opgøret. Holdet forsøgte at kaste mere frem, men det kostede bagude, hvor Vendsyssel FF lukkede kampen med to sene scoringer. Endnu en fra Konate og en sidste fra Lucas Jensen.

Trods en god præstation i størstedelen af kampen blev det alligevel ikke til point. Det ser nu svært ud i bunden af rækken, men muligheden, og dermed også håbet, lever endnu. Nu gælder det om at rejse sig i kommende runde, hvor det gælder et nyt lokalopgør. Denne gang hjemme mod Hobro IK.

Vendsyssel FF – Jammerbugt FC: 4-1 (1-1)
07’ 1-0 Tiemoko Konate, Vendsyssel FF
23’ 1-1 Sekoua Tidiany Bangoura, Jammerbugt FC
75’ 2-1 Tiemoko Konate, Vendsyssel FF
88’ 3-1 Tiemoko Konate, Vendsyssel FF
90’ 4-1 Lukas Jensen, Vendsyssel FF

Jammerbugt FC: Pape N’diaye – Moussa Kamara (Emanuel Junior Kulego), Maroine Mihoubi, Rayan Senhadji, Emil Arendrup Nielsen (Kelvin Emmanuel Igbonekwu )- Diogo Pimentel (Leonel Gomes), Farid Ikene, Sekoua Tidiany Bangoura –  Omar Natami, Alya Toure, Ahmed Gero. Ikke Benyttet: Nicolai Vinter Christensen, Boubacar Haidara, Diogo Balau, Sead Gavranovic.