Fantastisk stand-up aften afviklet med succes og masser af gode grin i Kulturcenter Jammerbugt

Mark Le Fêvre, Oliver Stanescu og Valdemar Pustelnik Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Fantastisk stand-up aften afviklet med succes og masser af gode grin i Kulturcenter Jammerbugt

Den 19. marts 2024 blev endnu en mindeværdig aften skrevet ind i kalenderen hos Kulturcenter Jammerbugt i Aabybro, da de i samarbejde med Comedyklubben præsenterede en sand perlerække af stand-up komikere. Publikum blev forkælet med tre fremragende talenter, der hver især satte gang i lattermusklerne og skabte en uforglemmelig aften.

Mark Le Fêvre: Komikens stormester
Først på scenen var den unge og talentfulde Oliver Stanescu scenen med en friskhed, der imponerede publikum. Stanescu, der allerede har gjort sig bemærket ved Zulu Comedy Galla og vundet Talentprisen, fortsatte med at imponere. Hans optræden fra “Kronisk Sjov” og TV-optrædener på Tv2 og Tv2 Zulu har cementeret ham som et stort navn i comedy-verdenen. Publikum grinede med på hans skarpe observationer og humoristiske fortællinger, som har gjort ham til en af de mest lovende komikere i landet.

Oliver Stanescu: Talentet på fremmarch
Efterfølgende indtog den karismatiske Mark Le Fêvre, kendt fra TV-succesen “Stormester” og med to anmelderroste one-man shows bag sig. Hans evne til at få salen til at koge af latter er velkendt, og denne aften var ingen undtagelse. Med sit materiale fra “Bøvl” og “Heldig” beviste Le Fêvre endnu engang, hvorfor han er blandt landets mest eftertragtede komikere. Hans tidligere nominering som ‘Årets Komiker’ ved ZULU Comedy Galla understregede også hans status som en af komikkens store stjerner.

Valdemar Pustelnik: Værten med hyggen og grinet
Som aftenens vært og en fast del af Comedyklubbens lineup siden 2009, satte Valdemar Pustelnik en perfekt stemning for aftenen. Hans erfaring skinnede igennem, og han formåede at skabe hygge og grin blandt publikum fra start til slut. Med flere tv-optrædener og hele 4 one-man shows på sit cv, er Pustelnik en velkendt og elsket figur i den danske comedy-verden.

Succes og smil i Aabybro
Alt i alt blev det en aften, der levede op til forventningerne og mere til. Publikum blev forkælet med topunderholdning fra tre af landets bedste komikere, og latteren rungede gennem Kulturcenter Jammerbugt. Arrangementet den 19. marts var endnu et bevis på, at når Comedyklubben og Kulturcenter Jammerbugt slår pjalterne sammen, er en succesfuld og grinfuld aften garanteret.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn