Family Outdoor Camp og Cirkus Charlie fredag den 20. oktober

Foto: Erhvervsforeningen Destination Blokhus
Print Friendly, PDF & Email

Family Outdoor Camp og Cirkus Charlie fredag den 20. oktober

Fredag den 20. oktober kan man lære nye færdigheder, når der både er cirkus og overlevelse i naturen på skemaet. Erhvervsforeningen Destination Blokhus inviterer til endnu en spændende dag, fyldt med oplevelser for hele familien.

Family Outdoor Camp

Kan du overleve en dag i den danske natur? Deltag i Family Outdoor Camp, hvor instruktørerne fra Aalborg Outdoor vil lede “ekspeditionen”, hvor der blandt andet skal flækkes brænde, snittes knive, skydes med bue og laves mad over bål. Det bliver en dag fyldt med skønne oplevelser i naturen, hvor folk i alle aldre kan have det sjovt sammen og samtidig lære nogle nye overlevelsesfærdigheder.

Outdoor-camp Foto: Erhvervsforeningen Destination Blokhus

Outdoor-dagen foregår på shelterpladsen i Blokhus Klitplantage og skal bookes her: https://www.visitnordvestkysten.dk/Family%20Outdoor%20Day

Cirkus Charlie

Samme dag vil der være mulighed for at opleve cirkus, efterfulgt af en spændende workshop. Einar Trie, bedre kendt som klovnen Charlie, er manden bag dette festlige enmandscirkus. Forestillingen handler om en cirkusdirektør, der mister alt og ender med at spille alle roller selv – og det er præcis den form for sjov, du kan forvente. Der er to fantastiske cirkusshows kl. 11 og kl. 15, hvor du kan se Einar Trie i aktion. Hvis du selv vil lære nogle seje færdigheder og gøglerier, så kan du deltage i cirkusskolen, der starter kl. 12.30. Billetter kan købes i døren.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn