Fællesspisning og Generalforsamling i Judoklubben

Billede viser fra venstre: Caroline Jacobsen, Mathias Nørgaard Christensen, Kilian Sørensen og Mads Tinø Vangsgaard, med Arne Nøhr stående bagerst. Henning Sørensen var fraværende.
Print Friendly, PDF & Email

Torsdag den 23.maj var der Generalforsamling i Jetsmark Judoklub, og traditionen tro startede man før generalforsamlingen, med en hyggelig fællesspisning i klubbens lokaler på Aktivitetsskolen i Moseby.

Jetsmark Judoklub blev stiftet i april 1982, og således kunne klubbens stifter, – mangeårig formand og cheftræner Arne Nøhr, byde velkommen til klubbens 37. generalforsamling.

Dagsorden lød på en formandsberetning, – efterfulgt af kasserer Lars Sørensens fremlæggelse af et regnskab med sorte tal på bundlinjen, med tak klubbens trofaste sponsorer.Herefter der var genvalg til Arne Nøhr på formandsposten for den næste tre årige periode, samt det årlige nyvalg af suppleanter og atter genvalg til klubbens mangeårige revisor Frank Vangsgaard.

Aftenens højdepunkt var naturligvis, overrækkelse af klubbens flotte vandrepokaler.Altid et spændende punkt på dagsordenen; – hvem havde fortjent en pokal for sin indsats i sæsonen 2018-19?

Kilian Sørensen, Pandrup modtog for 3. år i træk “Junior-flidspokalen”, og kan nu beholde den til ejendom.Storebroderen Henning Sørensen, fik både “Senior-flidspokalen” og klubbens “Fighter Pokal” for sin flotte flid og kampgejst gennem sæsonen.”Pigepokalen” gik denne gang til et nyt medlem, nemlig 8 årige Caroline Jacobsen, Aabybro for hendes flid og smittende smil og glæde ved træningen i klubben.

Mads Tinø Vangsgaard, Kaas modtog fortjent pokalen som “Årets Talent” for andet år i træk.Herefter var der afstemning om de to sidste vandrepokaler, og efter endt stemmetælling kunne Mathias Nørgaard Christensen, Kaas modtage fortjente klapsalver, da han modtog klubbens “Kammeratskabs pokal” og optællingen viste, at formand Arne Nøhr kunne modtage pokalen som “Årets Ildsjæl”.

Jetsmark Judoklub går nu på en velfortjent ferie, efter en aktiv 9 måneders træning med mange stævner og mesterskaber, – dog åbnes dørene igen allerede den 11.juni, når “Skoleidrættens Foreningsfestival 2019” løber af stablen, – her vil Judoklubben modtage Jammerbugt kommunes 5.klassetrin (4.klasse) for at eleverne kan stifte bekendtskab med den ædle Japanske Kampsport.