Fårup Sommerland udskyder sæsonåbningen

Print Friendly, PDF & Email

Video med den nye rutsjebane Saven.

Fårup Sommerland vælger nu at udskyde sæsonåbningen til foreløbig d. 21. maj som følge af udbruddet af coronavirus.


Oprindeligt skulle parken slå dørene op 2. maj, og udskydelsen ærgrer direktør i Fårup Sommerland Niels Jørgen Jensen:

– Vores gæsters og medarbejderes sikkerhed samt ve og vel er vigtigere end noget andet, og derfor vælger vi nu for første gang nogensinde at udskyde åbningen af Fårup. Vi er i denne tid meget berørte af situationen, men er samtidig utrolig glade for den store opbakning vi mærker fra trofaste gæster og lokalbefolkningen i øjeblikket, og vi håber, at vores gæster fortsat har lyst til at besøge parken, når vi igen kan slå dørene op, fortæller Niels Jørgen Jensen i en pressemeddelelse.

Sæsonen forlænges i september
Den udskudte åbning betyder, at Fårup Sommerland holder lukket sæsonens otte første åbningsdage, men til gengæld forlænger parken sæsonen i den anden ende ved at holde åbent en ekstra weekend i september.

Udskydelsen betyder desuden, at sæsonåbningen i år ikke markeres med det traditionelle MC-træf. Sæsonens øvrige events afholdes fortsat, som blandt andet gælder åbning af årets nyhed, Saven, besøg af stjernerne fra X-Factor, MGP, bedsteforældredage og mange flere.

– Det er heldigvis lykkedes os at rykke rundt på nogle datoer, således vi stadig kan afvikle vores planlagte events. Herfra ser vi frem til at slå dørene op til en god sæson og igen danne ramme om store oplevelser for hele familien, siger Niels Jørgen Jensen.