Fårup Sommerland gør klar til at åbne: Disse retningslinjer skal overholdes

Foto: Fårup Sommerland
Print Friendly, PDF & Email

Den 11. juni åbner Fårup Sommerland igen, men det bliver anderledes, end man har været vant til før corona-krisen.

I samarbejde med myndighederne og de øvrige forlystelsesparker i Danmark har Fårup Sommerland udarbejdet og offentliggjort en række retningslinjer og tiltag, som skal være med til at sikre, at alle har en sjov og sikker dag i Fårup.


Fårup Sommerland har skrevet nedenstående retningslinjer på deres hjemmeside, som alle skal overholde for at minimere smittespredningen af corona-virus:

Køb din billet på forhånd
Vi planlægger at åbne Fårup forsigtigt op, sådan at der vil være en begrænsning på hvor mange gæster der er i parken ad gangen. Det betyder at man skal købe billet på forhånd for at være sikker på at komme ind .

Dog vil det være således, at hvis der er plads i parken på dagen, så kan man fortsat komme ind med normalt billetkøb eller ved fremvisning af sæsonkort.

Hold afstand til andre gæster
Overhold afstandsmarkeringen i køsystemerne og hold afstand på stier og spisesteder. Stå kun én person fra hver familie/gruppe i kø i kiosker og fotobutikker i det omfang det er muligt.

Brug håndsprit og vask hænder
Ved indgangen og udgangen til alle forlystelser er der opstillet håndsprit. Benyt håndsprit før og efter hver tur i en forlystelse. I alle Fårups restauranter er der også opstillet håndsprit – brug det inden I går ind i restauranten og når I går ud igen.

Undgå kontanter
Brug betalingskort og mobilbetaling i butikker og spisesteder, så vidt det er muligt.

Undgå fysisk kontakt med personale
For at begrænse det fysisk kontakt med imellem gæster og personale, så vi må desværre vente med highfives og krammere.

Følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger
Har du – eller en i din tætte omgangskreds – symptomer på covid-19, så skal du ikke besøge parken. 


Ændret rutiner rutiner omkring rengøring op træning af personalet
Foruden ovenstående retningslinjer, som alle skal være med til at overholde, så har Fårup Sommerland gjort følgende tiltag for at minimere risikoen for smittespredning:

Afspritning af forlystelser
Bøjler og berøringsflader i de forlystelser rengøres løbende. Vi ved, at det tager lidt ekstra tid at få alle gæster igennem med disse forholdsregler, men vi håber, at alle vil udvise lidt ekstra tålmodighed.

Ekstra rengøring i parken
Vi har skruet op for rengøringen af toiletter, spisesteder, kiosker og Hotel Fårup.

Uddannelse af personale
Vores personale uddannes i retningslinjerne og hygiejne inden åbning

Vær opmærksom på at vi vil løbende justere tiltagene i det omfang at myndighedernes retningslinjer opdateres.

Begrænsninger i forlystelserne i parken
Det er på nuværende tidspunkt uklart i hvilket omfang at Aquaparken, 4D Biografen og Rævens Hule får lov til at åbne – og om der evt. kommer begrænsninger på omklædningsfaciliteterne i Aquaparken. Dog er vi optimistiske, da Aquaparken er udendørs og samtidig ved vi at øvrige biografer i Danmark åbner op og at der snart kommer retningslinjer omkring drift af biografer i den forbindelse.

Udvalgte forlystelser kører evt. med nedsat kapacitet, da vi ikke pakker både og vogne med flere familier/grupper – og at der skal holdes afstand i enkelte forlystelser.


Fårup Sommerland gør desuden opmærksom på, at der løbende kan komme opdaterede retningslinjer fra myndighederne, og man kan derfor opleve at der vil være forhold omkring besøg, der kan ændre sig hen over sæsonen.