Få hjælp til at komme videre fra dit misbrug

Print Friendly, PDF & Email

Hvis man har været igennem en svær periode i sit liv, og på baggrund af dette er kommet ind i et misbrug, er det noget, der kan være enormt svært at bryde ud af igen. det er dog vigtigt, at man gør hvad man kan, for at komme videre fra det misbrug, som man føler sig fanget i. Der er forskellige ting der kan hjælpe dig, for at komme videre fra dit misbrug.

Stop dit misbrug med behandling

Hvis du er kommet til et punkt, hvor dit misbrug styrer dit liv, og du ikke længere føler, at du selv har kontrol, er det vigtigt, at du søger hjælp. Det er de færreste der kan bryde ud af sit misbrug uden hjælp, og det er derfor vigtigt, at du modtager behandling, der kan hjælpe dig. Hvis du er i et hashmisbrug, er dette noget, der kan være rigtig svært. Stop et hashmisbrug med behandling her.

På den måde vil du kunne modtage hjælp og rådgivning fra fagpersonale, der har stor erfaring indenfor området, og som ved, hvordan et misbrug som dette behandles på den bedst mulige og mest effektive måde.

Fald ikke tilbage med gamle venner

Når du har mpdtaget behandling for dit misbrug, og måske føler, at du igen kan se frem ad, er det vigtigt, at du gør hvad du kan, for ikke at falde tilbage i gamle vaner. Dette betyder altså også, at du ikke skal falde tilbage med gamle venner, som måske stadig er i et misbrug.

Selvom det kan være svært, er det nemlig ikke en god ide, at du finder tilbage til disse personer. Det vil være rigtig svært for dig ikke at falde tilbage i de gamle rutiner, hvis du ikke holder dig fra de gamle venner, som du har været i et misbrug med.