Explore Slettestrand 17. – 18. august 2019

Foto: visitjammerbugten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Stor motionsoplevelse i den fantastiske natur på de fede mountainbikespor, som Svinkløv-Slettestrand er kendt for!  

Explore Slettestrand er ikke bare et løb, hvor du skal gennemføre så hurtigt som muligt. Det er et løb, hvor du naturligt vil sænke tempoet undervejs og samtidig opleve den storslåede og vilde, nordjyske natur.

Weekenden byder på sportslige udfordringer både for den inkarnerede sportsudøver, men også for de mindre trænede, børn eller unge. 

Der er klargjort et væld af distancer, så alle kan finde en udfordring, der passer lige nøjagtig til den enkelte.

Der er ikke mindre end 13 forskellige distancer at vælge imellem, så uanset om du er til vandreture, mountainbike, trailøb, duatlon – voksen eller barn – hygge motionist eller elite udøver, så er der noget for alle.

 • 5 km vandretur
 • 9 km vandretur
 • 5 km trailløb
 • 9 km trailløb 
 • 18 km trailløb 
 • 60 km mountainbike maraton 
 • 5 km løb – 30 km mtb – 5 km løb – offroad duatlon for voksne
 • 9 km løb – 60 km mtb – 9 km løb offroad duatlon for voksne
 • 1 km – 5 km – 1 km duatlon for U8/U10
 • 2 km – 10 km – 2 km duatlon for U12/U14
 • 3 km – 15 km – 3 km duatlon for U16

Lørdagens lange eller korte duatlon

Lørdagens hårdeste udfordring bliver den lange duatlon på 18 km trailløb og 60 km mountainbike. For de lidt mindre hardcore er der også mulighed for at deltage i  den korte duatlon på 10 km trailløb og 30 km mountainbike.

På begge duatlon distancer er det muligt at stille op som et hold bestående af 2 eller 3 deltagere. Udover duatlon er det selvfølgelig også muligt at tage udfordringen op med enten 5 km, 9 km eller 18 km trailløb eller ved at køre mountainbike ruten på 60 km.

Synes du det er lidt kedeligt at løbe alene, så er du meget velkommen til at medbringe din hund, så i begge får en god tur!

Vandring lørdag

Der er ikke kun løb og mountainbike på programmet til Explore Slettestrand. Explore Slettestrand er for alle, der elsker at være aktive i naturen! 
Derfor er det besluttet at tilføje en ekstra oplevelse til lørdagens program. En vandretur på 5 eller 9 km. På vandreruten får du den samme flotte naturoplevelser og selvfølgelig det lækre finisher måltid. 

På vandreturen kan du frit vælge mellem en 5 km eller 9 km rute, der er markeret hele vejen. Det er den samme rute, der bliver benyttet af løberne. 
Ruterne løber gennem udfordrende terræn og store dele følger ikke eksisterende stier. Undervejs kommer du til at skulle passere stejle bakker, krat, hede og å-løb – så forvent også at blive både beskidt og våd!

Der er intet fast starttidspunkt på vandreruterne, men der er mulighed for at deltage i fælles start kl. 13.30, men du er også velkommen til starte senere!

Post race hygge lørdag

Efter en udfordrende og oplevelsesrig dag i naturen er der sørget for hygge, mad og drikke i topklasse! 

Når du kommer i mål, vil der være noget let spiseligt til lige at fylde depoterne op igen og en velfortjent og gratis fadøl, eller anden læskende drik til alle deltagere. 

Fra kl. 16.00 bliver der fyret op for hyggen med fællesspisning, bål og en bar med venlige priser.

Det hele foregår i gå afstand fra stævnepladsen og de lokale overnatningsmuligheder. Det er vigtigt du husker skiftetøj, så du kan blive hængende og få hele oplevelsen med!
Der vil være mulighed for bad i varmtvandsbassinet ved køb af adgangskort til Havbadehuset

Søndag for børn og unge

Søndag gives al opmærksomheden til børnene og de unge, hvor vi glæder os helt vildt til at se en masse seje børn- og unge!

Oplevelserne bliver en række offroad duatlons for børn og unge mellem 6 og 15 år, hvor du kan vælge forskellige distancer. For de yngste vil der være 2 km trailløb og 5 km mountainbike, og de lidt ældre kan vælge 4 km trailløb og 10 km mountainbike eller 6 km trailløb og 15 km mountainbike. 

Både løbe- og mtb ruter bliver i udfordrende terræn og det er selvfølgelig tilladt at forældre, bedsteforældre eller større søskende assisterer børnene på deres tur gennem terrænet, så dagen bliver en god og fælles oplevelse.

Priser og tilmelding

Duatlon lang: 495,-

Stafet hold duatlon lang: 740,- v. 2 deltager / 985,- v. 3 deltagere

Duatlon kort: 395,-

Stafet hold duatlon kort: 640,- v. 2 deltagere / 885,- v. 3 deltagere

MTB maraton: 395,-

Trailløb 18 km: 225

Trailløb 5 km og 9 km: 175,-

Børn/ungdoms duatlon 175,-

Vandretur 125,- 

Det er muligt at tilkøbe en lækker finisher t-shirt i økologisk bomuld for 105,- kr.  

Klubtilmelding
Meld dig til sammen med dine klubkammerater og spar 10 eller 20% på din tilmelding!

5-9 deltagere fra samme klub giver 10% rabat
10 deltagere eller mere fra samme klub giver 20% rabat

NB: Efter 30. juni er tilmeldingsgebyret steget