Eventyrlig åbning af Egnssamlingen i Saltum

Udvalgsformand for Kultur, Fritid, og Landdistrikter i Jammerbugt Kommune, Helle Bak Andreasen Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Eventyrlig åbning af Egnssamlingen i Saltum

En verden af eventyr, væsner, myter og humor fylder Egnssamlingen i Saltum, som lørdag åbnede dørene for en måned fyldt med magiske oplevelser.

Klokken 11.00 blev publikum, store som små, budt velkommen til et sandt eventyrland af udvalgsformand for Kultur, Fritid, og Landdistrikter i Jammerbugt Kommune, Helle Bak Andreasen.

“Havnefruen bringer en verden af mystik og sjov med sig i sin campingvogn, og vi er heldige her i Saltum at få en hel måned sammen med alle de mytiske og mystiske figurer,” udtalte Helle Bak Andreasen med glæde i stemmen.

Gæsterne inviteres til at deltage i et særligt orienteringsløb, udfolde deres kreativitet og endda danse sammen med Bjergfolket – en oplevelse, der forhåbentlig får publikum til at udfordre deres mod. “Tør I godt?” spurgte Helle Bak Andreasen med et smil.

Udvalgsformand for Kultur, Fritid, og Landdistrikter i Jammerbugt Kommune, Helle Bak Andreasen Foto: Privat
Elsebeth Tidevand Foto: Privat
Elsebeth Tidevand Foto: Privat

I dagens program står mødet med Elsebeth Tidevand for, en mystisk dame som vækker nysgerrigheden. Helle Bak Andreasen udtrykte sin spænding og mindede om de heldige børn, der får lov at tilbringe en hel uge sammen med Tidevand i skole eller børnehave. “Bare jeg var barn igen og fik lov til det…” sukkede Helle Bak Andreasen med en smule misundelse.

“Det er dejligt, når leg, fantasi, fortællinger, generationer og samvær smelter sammen – det tror jeg, at det gør i dag og hele den næste måned,” reflekterede Helle Bak Andreasen og understregede vigtigheden af at skabe aktiviteter for alle aldre. “Vi vil gerne i vores kommune have, at der sker noget for alle aldre – og noget forskelligt.”

En særlig tak blev rettet mod Egnssamlingen for deres husly og samarbejde. Andreasen roste det fine samarbejde, der giver ældre borgere mulighed for at samles uge efter uge og mindes nutiden. “Tak for alle jer der faciliterer det – uge efter uge – år efter år – I gør en positiv forskel,” sagde Helle Bak Andreasen anerkendende.

Den imponerende mytiske udstilling, som Egnssamlingen står bag, blev også fremhævet. Helle Bak Andreasen opfordrede gæsterne til at udforske udstillingen, hvor nogle ting må man kigge på, andre må man røre ved, men det hele kan give spændende fortællinger.

Havnefruen bringer en verden af mystik og sjov med sig i sin campingvogn Foto: Privat

Til sidst takkede Helle Bak Andreasen Elsebeth Tidevand for hendes besøg. “Det er vi meget glade for og beærede over, at du vil,” sagde Helle Bak Andreasen med taknemmelighed. “Og nu må jeg vist overlade scenen til Elsebeth Tidevand og alt det spændende… Rigtig god fornøjelse og fortsat rigtig god påske,” afsluttede Helle Bak Andreasen med et smil.

Egnssamlingen i Saltum er klar til at byde alle velkommen til en måned fyldt med eventyr, hvor myter, magi og samvær forenes i en unik oplevelse for alle aldre.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn