Er du på udkig efter en ventekjole til hverdag eller fest?

Ventekjole
Find en ventekjole, der gør dig glad indeni - Det lyder måske meget simpelt, men det er faktisk også essensen af det hele. ARKIVBILLEDE
Print Friendly, PDF & Email

Ventekjole

Er du en af dem, der elsker at kunne mærke friheden i at have en behagelig og flot kjole på – uanset om det er til hverdag eller en stor fest? En kjole er klart noget af det mest feminine tøj, du kan have på som kvinde, og derfor skal der selvfølgelig også være plads til at kunne tage en kjole på under graviditeten.

I dag finder du et stort udvalg af flotte ventekjoler i både små og store størrelser, så du kan forsøde din tilværelse med lidt ekstra selvforkælelse. Der er nemlig intet smukkere syn end en glad og strålende kvinde, der hviler i sin krop.


Find en ventekjole, der gør dig glad indeni

Det lyder måske meget simpelt, men det er faktisk også essensen af det hele. Det er nemlig vigtigt, at du i din graviditet føler dig godt tilpas i din egen krop, og derfor er det alfa og omega, at du finder en ventekjole, som kan give dig et selvtillidsboost, når du kigger dig selv i spejlet.

  • Bælte eller bånd – for at fremhæve din flotte mave kan det være en idé at kigge efter en kjole med enten bælte eller bånd rundt om taljen, som kan understrege din skønne form og de flotte kurver, du får under graviditeten.
  • Lækkert tekstil – vælg imellem lækker, varm merinould, strækbart viskose, almindeligt bomuld eller noget helt tredje, så du kan føle dig godt tilpas og holde varmen i dit outfit.
  • Moderigtighed – de fleste ventekjoler tager udgangspunkt i den nyeste mode, og der er derfor god sandsynlighed for at finde en kjole, der læner sig op ad din nuværende tøjstil. Til sommer kunne det fx være lette sommerkjoler i blomstret mønster, mens du i vinterperioden kan finde mange varme, langærmede kjoler, der går helt perfekt sammen med en lang cardigan eller uldsweater. 

Budgetvenlig shopping er vejen frem

Graviditeten er en dyr tid for mange kvinder, og du kan sikkert allerede nikke genkendende til, at der venter mange udgifter ude i horisonten – alt lige fra babytøj og udstyr til møblering af børneværelset. Men det er vigtigt, at du ikke glemmer dig selv i alt det her. En graviditet kan nemlig være en hård omgang for din krop, og derfor skal der også være plads til lidt selvforkælelse.

Hvis du holder øjne og ører åbner, kan du finde smarte ventekjoler til gode priser:

  • Messer og outlets – jævnligt holder store, kendte forhandlere af anerkendte mærker outlets rundt omkring i landet, hvor du kan spare mange penge på lækkert og flot ventetøj.
  • Udsalg – måske er du heldig at kunne slå til på Black Friday eller det store januarudsalg, når du skal købe din ventekjole? I løbet af hele kalenderåret er der nemlig løbende store udsalgsuger, hvor du kan være heldig at gøre et godt fund. 
  • Genbrug – i både genbrugsbutikker og på sociale medier kan du finde masser af flot ventetøj, der knapt nok er blevet brugt. Shop direkte fra telefonen og få dit tøj leveret lige til døren. 

I denne shop kan du finde et stort udvalg af ventekjoler og tøj.