Endelig ruller bolden igen

Jetsmark IF Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

I den første runde efter corona-pausen ruller bolden for Jammerbugt FC’s vedkommende til den københavnske forstad Rødovre, hvor Boldklubben Avarta inviterer til længe ventet divisionsbold.

Mens pausen har været lang, så har tiden til forberedelse før weekendens kamp været kort. Det er ikke længe spillerne har haft mulighed for at være på træningsbanen, og samtidig har det været med de nødvendige corona-relaterede forbehold.


Det har dog fyldt mindre for de blåblusede, der først og fremmest nyder at være tilbage på græstæppet med en bold ved fødderne. Jammerbugt FC’s Mads Larsen har ligesom sine holdkammerater været ivrig for at komme tilbage igen, så snart det blev sundhedsmæssigt forsvarligt.

– Det er rigtig godt at være tilbage på banen igen efter en lang og ufrivillig pause. Det har været nogle meget underlige måneder, hvor man kun har kunnet sidde hjemme og følge med i de forskellige gætterier på nettet, om hvordan og hvornår vi ville få grønt lys for at komme i gang. I mandags fik vi heldigvis det endelige grønne lys til at få startet turneringen igen, forklarer venstrebacken ovenpå en uge i fodboldens tegn.

– Forberedelserne til den første kamp her har været noget specielle. Fra vi startede med at træne til første kamp, har vi haft ni dage, efter ikke at have trænet i to og en halv måned. Alle hold er jo heldigvis i samme båd, hvad det angår, men det kan ikke undgås, at det vil sætte sit præg på kvaliteten i perioder af kampene, forklarer Mads Larsen forud for mødet med Avarta.

Rødovre klubben har hentet 24 point med over i oprykningsspillet. Et enkelt mere end Jammerbugt FC. Mads Larsen og holdkammeraterne kigger dog ikke så meget på tabellen nu og her, men alligevel sigter han selvfølgelig efter at kravle op ad og gerne forbi Avarta allerede den kommende weekend.

– Vi nåede jo med hiv og sving ind i oprykningsspillet, så det var en stor milepæl for os. Nu skal vi se, om vi ikke kan kravle en håndfuld pladser op i de sidste seks kampe, så vi også får et godt afsæt til en vigtig næste sæson.

Der er kick off på genstarten af 2. division og kampen mellem Avarta og Jammerbugt FC lørdag d. 13. juni kl. 15.00 på Espelundens Idrætsanlæg.