En velment tanke om Mink: Måske man kan oprette “Kanin-farme” på de rengjorte, desinficerede Minkfarme.

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Af Karin Egede

En velment tanke om Mink: Følger med i sagen om Minkfarme, der er smittet med COVID-19 og derfor må slås ned. I min autodidakte optik lader det til man slet ikke tænker fremadrettet! Lær dog af KINA!!!

Fordi det der undrer mig mest er, at man nøjes med at slå Minkene ned, men slet ikke informerer om, hvordan der efterfølgende SKAL RYDDES OP, GØRES RENT, og specielt DESINFICERES, både på Minkfarmen, men også DESINFICERING af AFFALDET, sådan at rester af foder og strøelse ikke ligger tilbage, hvor FUGLE, MUS og ROTTER kan blive smittede og derved bringe smitten videre til andre steder, hvor de finder føde?!


Lad os få omfattende DESINFICERING alle de steder, hvor det giver mening – ganske som når vi spritter vore hænder af og har lært at bruge Mundbind!

Apropos: At tænke på at genoprette en Minkfarm eller måske anden form for landbrug, eksempelvis Kaninfarm som både fødevare og pels (?), efter COVID-19, må vel handle om aller først at være sikker på at Farmen er COVID-19 fri?

Måske man kan oprette “Kanin-farme” på de rengjorte, desinficerede Minkfarme. Jeg og mange flere kan godt lide kaninkød, og måske der kan skabes eksport til eksempelvis Frankrig, hvor de spiser meget kanin. Som barn havde jeg desuden en hvid kaninpels, jeg var rigtig glad for, så måske der tillige kan skabes nyt marked for kaninskind? Herudover så er kaniner vegetarer. – Tænk lige over det.

Uden ideer – ingen projekter, og ingen skaber noget som helst helt alene, så derfor denne velmente tanke.