En læser fortæller: Så kan man klare sig med et lignende behov. Så fås det sikkert ikke billigere

Mobilmast Modelbillede
Print Friendly, PDF & Email

En læser fortæller: Så kan man klare sig med et lignende behov. Så fås det sikkert ikke billigere.

3.12.2022 Læste jeg med interesse artiklen på Jammerbugtposten.dk om billig mobil abonnement. Her på Øland har vi i mange år haft elendig dækning på mobil nettet. Tidligere på året fik vi endelig en mobilmast og dermed superdækning, forudsat man valgte en udbyder der var koblet på masten.

Jeg skal ikke reklamere for nogen bestemt udbyder, blot fortælle at min søgen efter den rigtige udbyder gav det resultat, at min hustru og jeg har i dag hvert sit abonnement til kr. 59,00 incl. moms pr. mdr. i alt pr. måned for to telefoner kr. 118,00. Vi har hver 6 timer taletid og 6GB til rådighed. Det passer meget fint til vores behov. Min hustru plapre ikke meget i telefon og min er fortrinsvis beregnet til at modtage opkald.

Så kan man klare sig med et lignende behov. Så fås det sikkert ikke billigere.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn