En efterårsferie blandt stjernerne i Blokhus

Moster Meta tager familiens yngste med på monsterjagt
Print Friendly, PDF & Email

Blokhus kan igen i år byde familier fra nær og fjern velkommen til en uge sprængfyldt med aktiviteter for hele familien.

Efterårsferien vil traditionen tro afvikles med masser af sjove, spændende og ikke mindst fortryllende aktiviteter helt op til stjernerne. Erhvervsforeningen Destination Blokhus har endnu engang sammensat et spændende program med aktiviteter, som afspejler tidens trend.

Der vil, i løbet af ugen, være aktiviteter for hele familien og for alle slags familier om end det er afslapning eller højt tempo der er på programmet.

”Vi er rigtig stolte over det program, vi har sammensat og er sikre på, at alle går hjem med uforglemmelige oplevelser i bagagen” udtaler Jannie Ratke, eventansvarlig for Erhvervsforeningen Destination Blokhus.

Biologerne Badass Biology – Fiskefis med Badass Biology

Kreativitet i børnehøjde Det er ingen hemmelighed, at børn har en særlig plads i årets program, med aktiviteter for børn i alle aldre. Det er, som altid, muligt at være kreativ til de to Krea-workshops, som bliver afholdt. Her kan du male på sten, lave en græskardekoration og lave sandbilleder i samarbejde med de søde frivillige.

Om fredagen vil der være gratis græskarudskæring i teltet, hvor børn og deres voksne kan lade fantasien få frit spil. 5-stjernet formidling Der vil være lærerige aktiviteter for de nysgerrige, når Badass Biology inviterer på formidling i det smukke efterårslandskab.

Tag blandt andet med på Krible Krable dag i Blokhus Klitplantage, lær om fisk når de to biologer dissekerer havets indbyggere eller hvad med at gå på jagt efter rav ved hjælp af en UV-lampe efter mørkets frembrud?

I efterårsferien vil der også være mulighed for at komme helt tæt på stjernerne, når de himmelkendt astronomer fra NAFA, tager publikum med ud i det uendelige univers. Findes der mon andre væsner i universet?

Det vil Moster Meta svare på, når hun tager familiens yngste med på monsterjagt i Blokhus.

Blokhus By Night
Mandag den 14. oktober byder Blokhus til en dag sprængfyldt med de fedeste aktiviteter HELE dagen. Der er nemlig Blokhus By Night i Blokhus med temaet: Fortryllede efterårsoplevelser.

Den fortryllende aften indebærer heksebryg, sabelslugning af Cecilia Gosilla kendt fra ”Danmark har Talent”, show med Sultanen fra Ali Babas Karavane og selvfølgelig det store Havhekseløb, hvor deltagerne skal løse forskellige uhyggelige opgaver rundt på poster i Blokhus.

Der vil desuden være musik på scenen med UlriksMusic, trylleri, snobrødsbagning og meget mere. Aftenen slutter af med det smukkeste fyrværkerishow på Blokhus Strand, hvor stranden vil blive lyst op i forskellige fortryllende farver.

De uhyggelige havhekse til Havheksens Uhyggelige aftenløb – Cecilia Gosilla kendt fra blandt andet “Danmark har Talent”

Spiselige fornøjelser
Der vil også være aktiviteter for de madglade, når Sara Græsborg fra ”Den Store Bagedyst” lærer børnene at dekorere halloween kager og når eksperter kommer og fortæller om fremtidens proteinkilder som græshopper, melorme osv.

Til de meget lækkersultne gentages Blokhus mesterskaberne i flødebollespisning, hvor rekorden er 16 flødeboller.

Ingen efterårsferie uden kartofler!
Derfor vil der naturligvis blive afviklet den traditionelle Kartoffeldag i skoven, hvor publikum kan se hvor meget kartofler kan bruges til, hvad enten det er spisning eller kartoffeltryk.

En god handel
Kom og gør en god handel i de mange spændende specialbutikker, der naturligvis holder åbent alle dage i efterårsferien eller lad dig inspirere på efterårets mange markeder.

Inden mørket falder på til Blokhus By Night, vil teltet på Torvet friste med lokale råvarer til det traditionsrige Høstmarked.

Der vil naturligvis også være kræmmermarked i Hune i løbet af ferien og som noget nyt vil der være et inspirerende kunstmarked på Blokhus Torv om torsdagen, med alt fra pileflet til glaskunst.

Krop og sjæl
Til de aktive, vil der være saunagus nede på stranden i saunahytten, Yoga ved Kalstrup samt morgenbadning med de friske Søstjerner. Eller hvad med en frisk løbetur, en tur på MTB eller en vandretur i det smukke efterårslandskab?

”Alt i alt er der lagt op til en efterårsferie med en masse sjove aktiviteter, med garanti for højt humør og god underholdning” afslutter Jannie Ratke.

Derudover byder ugen på anderæs, hoppedag i teltet, cirkus Charlie, FunDay i teltet med de skøre instruktører fra Funcenter, Lasergame i skoven og meget meget mere som kan ses i programmet.

Det bliver bestemt ikke kedeligt at holde efterårsferie i Blokhus.