Elever fra Fjerritslev Gymnasium gør en stor forskel til Røde Kors-indsamlingen d. 3. oktober

Foto: Røde Kors

Selvom vores fællesskab har været udfordret, så har det ikke stoppet eleverne på Fjerritslev Gymnasium i at gøre en forskel for andre. 

Den 3. oktober vil gymnasieelever over hele landet gå en tur, som gør en forskel for sårbare mennesker herhjemme og ude i verden. Ingen skal stå alene, og det er en sag landets gymnasieelever støtter. 

-- annonce ---

Aldrig før har vi været så isolerede, og følt os så ensomme. Alligevel har det ikke stoppet eleverne på Fjerritslev Gymnasium fra at stille op for udsatte mennesker i forbindelse med Røde Kors-indsamlingen. Eleverne tager del i et unikt fællesskab, hvor de engagerer sig og deltager aktivt i samfundet:

”Vi har gode ambassadører på gymnasiet, som er meget aktive i forhold til at finde indsamlere blandt eleverne, og det er rigtig godt, for vi har mange ruter der skal dækkes, siger indsamlingsleder,” Lotte Hayes.

Fjerritslev Gymnasium vandt stor konkurrence

Faktisk har ambassadørerne på Gymnasiet, Anna Bastholm og Sally Fuglsang, været så dygtige, at de vandt en landsdækkende konkurrence om at få tilmeldt elever til mindst 10 indsamlingsruter til landsindsamlingen d. 3. oktober.

Allerede inden sommeren var overstået, havde de to 2.g-elever fået 30 elever til at tage 14 ruter, og det var der ingen andre gymnasieambassadører der kunne hamle op med. Præmien var en lastbil fuld af Kim’s chips til hele gymnasiet, og mon ikke de blev spist med god samvittighed af gymnasiets elever.

Hvad går pengene til?

Gymnasieelevernes engagement har stor betydning for mennesker, som står alene i livet. To gymnasieelever og en indsamlingsbøtte samler i gennemsnit 1.000 kr. ind, hvilket kan give en hel måneds mad til 20 krigsramte børn, eller akut lægehjælp til 4 sårede, der har brug for en ambulance.

Herhjemme vil nogen af de indsamlede penge gå til sårbare børn, der må klare sig uden muligheder og trygge rammer, fordi de vokser op i et udsat hjem. En gåtur af to gymnasieelever kan for eksempel sørge for en vigtig og selvtillids-opbyggende dag på en ferielejr for 5 udsatte børn

Vi KAN, og vi VIL hjælpe dem, så de ikke skal kæmpe helt alene.

Vil du også samle ind for Røde Kors 3. oktober? Så gå ind på www.rodekors.dk/indsamling og meld dig som indsamler, eller ring på 35 29 96 99.