Efter tre uafgjorte tæller kun sejr mod Næsby

Søren V. Pedersen Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC
Print Friendly, PDF & Email

Efter en midtuge kamp i Thy, gælder det Næsby hjemme i Jammerbugten denne weekend. En kamp, der i den grad råber på en sejr til de blåblusede.

Siden sæsonens første fløjt har en sejr været under opsejling, men manglen på den sidste skarphed på banens sidste tredjedel har sat en stopper for fuldt pointudbytte. Til gengæld har en stærk organisation, høj arbejdsmoral og en i det hele taget solid defensiv sikret, at der heller ikke er indkasseret nederlag i denne sæson.

– Jeg føler, at præstationerne har været til mere end tre uafgjorte. Vi har spillet nogle rigtig gode kampe, hvor vi har været dominerende i forhold til at skabe chancer, men vi har manglet den sidste skarphed foran mål. Vi føler, at vi skulle have haft 7-9 point i stedet for de 3, vi nu har. Det synes vi, fordi vi har spillet nogle gode kampe, bortset fra i Thisted, men selv der kunne vi med lidt held have fået tre point, forklarer Jammerbugt FC midterforsvarer, Søren V. Pedersen, inden mødet med fynske Næsby.

Efter tre uafgjorte kampe, er sulten efter sejr tydeligvis stor i den blå lejr, og med det seneste 0-0 resultat ude i lokalopgøret mod Thisted FC, er sejr og tre point da også efterhånden eneste mulighed, hvis de blåblusede skal hægte sig på i toppen af rækken.

Troen herpå er bestemt også intakt. Der har været masser af godt spil og som altid mindst ligeså meget hårdt arbejde. Så lørdag over middag sættes alle kræfter ind på en sejr, når den blå bølge ruller sig ud på hjemmebane mod fynske Næsby.

– Vi har arbejdet stenhårdt for hinanden over hele linjen, og vi har ikke givet modstanderne mange chancer. Vi er blevet bedre til at lægge et pres på modstanderen, når vi skal presse højt, men vi kan samtidig også stå solidt i vores kæder, hvis de andre har bolden. Så vi har egentlig forbedret os på begge parametre. Men i første omgang handler det om, at vi arbejder som et hold over hele linjen og det har skabt så solid en defensiv her i starten, fortæller Søren P., som ikke lader sig snyde af fynboernes svære start på sæsonen. Han forventer en stærk modstander.

– De har fået en skidt start og har lukket en del mål ind, men vi skal være opmærksomme på deres offensiv, for de har nogle dygtige spillere. Derfor skal vores defensiv være ligeså solid, som den har været i de første kampe, slutter Søren velvidende, at kræfterne også skal slippes løs frem ad banen.

Alle tre point skal med under armen, når Jammerbugt FC lørdag eftermiddag forlader grønsværen efter sæsonens femte spillerunde.

Kom og bak drengene op i kampen om de tre point og nyd en hyggelig dag på Sparekassen Vendsyssel Arena, hvor god divisionsbold, hygge og godt selskab som altid går hånd i hånd.

Der på vanlig vis fri entre, sprøde sager på grillen og kolde drikke i hanerne – vi ses på stadion!

Der er kick off kl. 14.00 lørdag d. 24. august på Sparekassen Vendsyssel Arena.