Divisionsdebutant har fået blod på tanden inden mødet med Vendsyssel FF

Nicolai Vinter Christensen
Nicolai Vinter Christensen Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC


Selvom resultatet i sig selv ikke var opmuntrende, da Jammerbugt FC i seneste runde tabte 0-3 hjemme til HB Køge, så rummede kampen alligevel en positiv vinkel. Den bød nemlig på divisionsdebut til målmand Nicolai Vinter Christensen.

Den unge målmand, der kom til Jammerbugt FC fra AaB, har det seneste års tid arbejdet hårdt i kulissen. Først bag Marcus B. Sørensen, der nu er i Vendsyssel FF, og senest bag Pape N’diaye. Sidstnævnte er ramt af en skade, og det gav Nicolai Vinter Christensen mulighed for at prøve kræfter med NordicBet Ligaen.

-- annonce ---


Tidligere er det blevet til kampe for Jammerbugt FC i den danske pokalturnering, men nu kan der også skrives divisionsfodbold på CV’et, og forhåbentlig mange flere end den ene, hvis du spørger den unge keeper. Gerne allerede den kommende søndag, hvor det gælder Vendsyssel FF på udebane.

– Det var sindssygt fedt at få debut i NordicBet Ligaen, og det er noget, jeg har kæmpet hårdt for og set meget frem til, fortæller Nicolai Vinter Christensen.

Selvom han i løbet af de 90 minutter på Sparekassen Danmark Arena ganske vist blev passeret tre gange, så leverede han en god og solid første NordicBet Liga præstation inde på stregen.

– Desværre blev resultatet ikke som håbet. Vi fik ikke den bedste start på opgøret, men jeg synes egentlig, vi kommer okay efter det. Jeg synes også selv, at jeg spiller en fin kamp, selvom man aldrig kan være tilfreds med at lukke tre mål ind, siger Nicolai Vinter Christensen.

Nederlaget har han dog lagt bag sig. Der er ikke tid til at dvæle. Nu ser han og holdkammeraterne frem mod opgøret i Hjørring, hvor det endnu engang gælder Vendsyssel FF.

– Jeg ved endnu ikke, om jeg spiller eller ej. Det er jo trænerens beslutning, så vi må vi se, hvad der sker. Jeg har i hvert fald gjort alt for at bevise for trænerteamet, at jeg er klar til at løse opgaven, understreger Nicolai beslutsomt.

Jammerbugt FC har spillet tre tætte kampe mod Vendsyssel FF i denne sæson. I efteråret endte det med to snævre nederlag og tidligere på foråret fik Jammerbugt FC så taget på de hvidblusede med en 2-1 hjemmesejr. Nu venter der med alt sandsynlighed endnu en tæt og intens dyst, og Nicolai Vinter Christensen er da heller ikke i tvivl om, at det bliver en hård, men måske også nødvendig, nød at knække.

– Det bliver en rigtigt spændende kamp. Et lokalderby, hvor vi skal ud og præstere rigtigt godt, hvis vi skal vinde. Og der sindssygt meget på spil for os, hvis vi skal holde os tæt på konkurrenterne, konstaterer målmanden, der med sin divisionsdebut har fået blod på tanden.

Der er kick off på Energi Nord Arena søndag den 8. maj kl. 14.00.