Disse tre virksomheder er nomineret til Årets Iværksætterpris i Jammerbugten 2023

Mette Greisen Damsgaard er erhvervs- og turistchef i Jammerbugt Kommune. Foto: Jammerbugt Kommune
Print Friendly, PDF & Email

Disse tre virksomheder er nomineret til Årets Iværksætterpris i Jammerbugten 2023

Traditionen tro kårer Vækst Jammerbugt og Erhvervsforeningen Jammerbugt årets iværksætter, og 2023 er ingen undtagelse.

Når den endelige vinder kåres den 21. november på Strandhotellet Klitrosen i Slettestrand falder valget på enten restaurant Carnhed´s Corner, Rødhus Café & Isbar eller H. Roelsgaard Tømrer og Gulvservice.

Blandt et stærkt felt af indstillede virksomheder er de tre finalister blevet vurderet af Erhvervsforeningens forretningsudvalg og Vækst Jammerbugt, som på baggrund af flere forskellige kriterier, herunder blandt andet virksomhedernes økonomi, udvikling, potentiale, ide og initiativ, har nomineret disse tre virksomheder til årets iværksætterpris.


Carnhed´s Corner
Restaurant Carnhed´s Corner er beliggende i centrum af Brovst og drives af ægteparret Jeanette og Frederik Carnhed, som er udlært henholdsvis faglært tjener og kok. Ægteparret åbnede restauranten i februar 2022 med et ønske om at skabe et gastronomisk supplement til de nuværende restauranter i byen. Det er de lykkedes med, og siden åbningen er det gået stærkt. Virksomheden har ansat en kokkeelev, og Carnhed´s Corner har med deres passion til faget formået at skabe sig et navn i Brovst, som værende en god restaurant hvor maden er gastronomisk lækker og betjeningen og atmosfæren emmer af personlighed. Det skal også påpeges at Frederik og Jeanette har vundet prisen som Årets Borger 2023, som Brovst Borgerforening uddeler hvert år til lokale som har gjort noget ekstraordinært for byen Brovst.

Rødhus Café & Isbar
Rødhus Café & Isbar er indbegrebet af iværksætteri midt i det naturskønne Rødhus. Bag virksomheden står ægteparret Louise og Rasmus Gorell Mackenhauer og deres børn. Virksomheden har tidligere været nomineret til prisen, og siden sidste år har indehaverne haft fokus på udvikling af virksomheden. Den største markante forandring er totalrenovation af de indvendige rammer af caféen, som i dag fremstår som en hyggelig oase for områdets gæster og borgere. Med de nye rammer kan caféen imødekomme den efterspørgsel, der har været i området for indendørs beværtning samt udvidet både åbningstiderne og sæsonen, som nu løber ind i efteråret. Ikke alene er rammerne forbedret, det er tilbuddene også. Kommer man forbi Rødhus Café & Isbar kan man snuppe hjemmebagt morgenbrød med hjem fra virksomhedens brødudsalg eller deltage i arrangementer af varierende karakter. Indehaverne har fuldt udviklingsplanen, som har været en afgørende faktor i virksomhedens vækst.


Roelsgaard Tømrer og Gulvservice
H. Roelsgaard Tømrer og Gulvservice er beliggende i Klim og ejes og drives af Henrik Roelsgaard Sørensen. Med et ønske om at være selvstændig og en entreprenant mission om at skabe noget fra bunden, har indehaveren siden april 2021 drevet virksomheden, som løser en bred palette af opgaver inden for tømrerfaget med særligt speciale i afslibninger, efterbehandling og gulvbelægning. Indehaveren, som har mere end 15 års erfaring inden for tømrerfaget lægger stor vægt på ordentlighed og skræddersyede løsninger, da virksomheden er dybt bevidst om, at deres gode ry hviler på netop disse principper. H. Roelsgaard Tømrer og Gulvservice har kunder i store dele af det nordjyske, og udover indehaveren selv beskæftiger virksomheden yderligere én ansat, og grundet travlhed er flere på vej.

Derfor uddeles iværksætterprisen
Vækst Jammerbugt og Erhvervsforeningen Jammerbugt ønsker med uddelingen af iværksætterprisen at sætte fokus på iværksætterlyst og præmierer en succesfuld iværksætter, der over en kort årrække har vist evne og vilje til vækst og som kan fremstå som rollemodel for de mange, der overvejer at starte egen virksomhed. Prisen består udover æren af et pengebeløb på kr. 5.000 som vindervirksomheden kan anvende efter eget valg. 

Tilmelding til arrangementet kan ske her

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn